NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 09 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitch betaalt streamers met Russische bankrekening niet meer uit 09 maart 2022 18:16 09-03-22 18:16 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 45 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twitch betaalt streamers met een Russische bankrekening niet meer uit vanwege de oorlog in Oekraïne. Steeds meer mensen laten op sociale media weten geen geld meer van het platform te ontvangen. Onder anderen de bekende streamer Alexey Gubanov, die 1,4 miljoen volgers heeft en bekend is onder de naam JesusAVGN, heeft vorige week een e-mail gekregen van het platform. Daarin staat onder meer dat het streamingplatform de sancties die de Verenigde Staten Rusland hebben opgelegd naleeft. Dit kan “mogelijk effect hebben op uitbetalingen”.Gubanov zei maandag in gesprek met The Washington Post juist naar de Verenigde Staten te zijn verhuisd omdat hij het niet eens is met de Russische president Vladimir Poetin. “Toch moet ik me verantwoorden voor zijn verschrikkelijke acties, zelfs in een ander land.” Ontvang de Oekraïne-update VolgenWil je een paar keer per dag een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen ontvangen? Overigens geeft Twitch hem wel de kans om een “nieuwe betaalmethode” aan te bieden. Op dit moment maakt Gubanov nog gebruik van een Russische rekening.Twitch schrijft in de e-mail dat het platform “voldoet aan de voorwaarden van de economische sancties die zijn opgelegd door de Verenigde Staten en andere regeringen”. Deze sancties zijn opgelegd naar aanleiding van de situatie in Oekraïne, aldus het platform.Hoeveel Russische streamers inkomsten mislopen is onduidelijk. Ook is niet bekend of zij allemaal zo’n e-mail hebben gekregen. Het conflict uitgelegd Oorlogskaart: bekijk hier in welke Oekraïense gebieden de Russen oprukken Is een oorlog tussen Rusland en de NAVO reëel? De belangrijkste sancties op een rij Dit zijn de antwoorden op jullie vragen over de oorlog in Oekraïne , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here