Fase per fase

 1. vooraf, 11 uur 14. We moeten energie, agressie en karakter tonen. Luka Modric (speler Real Madrid).

  We moeten energie, agressie en karakter tonen.
  Luka Modric (speler Real Madrid)

 2. vooraf, 11 uur 05. Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti . “Ons plan is om als een eenheid te spelen, zowel met als zonder de bal, een sterke allround prestatie neer te zetten en meer dan 90 minuten lang intensiteit te tonen.” “We moeten ons niet gek laten maken, want we moeten de wedstrijd winnen. We kunnen vroeg op voorsprong komen of in de laatste minuut. Het belangrijkste is om in de wedstrijd te zitten en met intensiteit te spelen.” .

  Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti

  “Ons plan is om als een eenheid te spelen, zowel met als zonder de bal, een sterke allround prestatie neer te zetten en meer dan 90 minuten lang intensiteit te tonen.”

  “We moeten ons niet gek laten maken, want we moeten de wedstrijd winnen. We kunnen vroeg op voorsprong komen of in de laatste minuut. Het belangrijkste is om in de wedstrijd te zitten en met intensiteit te spelen.”

 3. vooraf, 10 uur 51. Ik ben er fysiek en mentaal 100% klaar voor om het team te helpen en een goede prestatie neer te zetten. . Neymar Jr. (speler PSG).

  Ik ben er fysiek en mentaal 100% klaar voor om het team te helpen en een goede prestatie neer te zetten.
  Neymar Jr. (speler PSG)

 4. vooraf, 10 uur 39. PSG-trainer Mauricio Pochettino. “Voor een ploeg als PSG is aanvallen, domineren en op de helft van de tegenstander spelen de beste manier om een resultaat te verdedigen. Dat hebben we in de heenwedstrijd 90 minuten lang kunnen doen, maar woensdag zal het moeilijker worden. Het is net een finale.”  “We zullen met intensiteit moeten spelen en proberen de bal te controleren om ze uit ons strafschopgebied te houden. We gaan proberen de bal goed voor te brengen en dan druk te zetten om kansen te creëren.” .

  PSG-trainer Mauricio Pochettino

  “Voor een ploeg als PSG is aanvallen, domineren en op de helft van de tegenstander spelen de beste manier om een resultaat te verdedigen. Dat hebben we in de heenwedstrijd 90 minuten lang kunnen doen, maar woensdag zal het moeilijker worden. Het is net een finale.” 

  “We zullen met intensiteit moeten spelen en proberen de bal te controleren om ze uit ons strafschopgebied te houden. We gaan proberen de bal goed voor te brengen en dan druk te zetten om kansen te creëren.”

 5. 09-03-2022.

 6. vooraf, 11 uur 22. Kylian Mbappé in selectie. PSG trekt met Kylian Mbappé naar Madrid. Het Franse goudhaantje blesseerde zich maandag op training aan de linkervoet na een trap van ploegmaat Idrissa Gana Gueye. Even was er ongerustheid, maar medisch onderzoek bracht in de loop van de dag geruststellend nieuws: de 23-jarige sterspeler is inzetbaar voor het CL-duel tegen Real Madrid morgenavond. Hij is alleszins fit genoeg om op de bank plaats te nemen. Mbappé besliste vorige maand het heenduel in Parijs met een goal in de slotminuut (1-0). .

  Kylian Mbappé in selectie

  PSG trekt met Kylian Mbappé naar Madrid. Het Franse goudhaantje blesseerde zich maandag op training aan de linkervoet na een trap van ploegmaat Idrissa Gana Gueye.

  Even was er ongerustheid, maar medisch onderzoek bracht in de loop van de dag geruststellend nieuws: de 23-jarige sterspeler is inzetbaar voor het CL-duel tegen Real Madrid morgenavond. Hij is alleszins fit genoeg om op de bank plaats te nemen.

  Mbappé besliste vorige maand het heenduel in Parijs met een goal in de slotminuut (1-0).

 7. vooraf, 11 uur 20.

  Champions League

  Kylian Mbappé onzeker voor Champions League-kraker na gemene trap op zijn linker