NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 09 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Amazon weert nieuwe klanten uit Rusland en Belarus van clouddienst 08 maart 2022 22:36 08-03-22 22:36 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Amazon sluit zijn cloudplatform Amazon Web Services (AWS) voor nieuwe klanten uit Rusland en Belarus. Het technologieconcern nam die beslissing vanwege de betrokkenheid van deze landen bij de oorlog in Oekraïne. Amazon heeft in Rusland vooral klanten die actief zijn als ontwikkelingsteam van bedrijven met hoofdkantoren elders op de wereld. Met de Russische overheid zegt Amazon al langer geen zaken te doen.Verder meldt het techconcern dat klanten van de dienst niet mogen dreigen met of aanmoedigen tot geweld, terrorisme of andere ernstige schade. Anders zal de toegang tot AWS worden ontzegd.Eerder zei het webwinkel- en technologieconcern al de Oekraïense overheid en ondernemingen op het gebied van cyberveiligheid te steunen en 10 miljoen dollar (9,2 miljoen euro) te doneren voor humanitair werk in het land.Dinsdag kondigde McDonald’s aan zijn Russische vestigingen te sluiten en zeiden koffiehuisketen Starbucks en frisdrankconcern Coca-Cola te stoppen met zakendoen in het land. De druk op Amerikaanse bedrijven om Rusland te boycotten neemt toe. Zie ook: Nederlandse bedrijven met Russische activiteiten moeten vrezen voor reputatie , Zie ook: Nederlandse bedrijven met Russische activiteiten moeten vrezen voor reputatie , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here