NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 08 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , René van der Gijp wordt door kledingstijl nooit herkend op straat 08 maart 2022 12:46 08-03-22 12:46 Laatste update: 17 minuten geleden Update: 17 minuten geleden 11 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , René van der Gijp wordt zelden herkend als hij op pad gaat. De zestigjarige voetbalanalist denkt dat dit komt door de kleding die hij draagt in zijn vrije tijd. “Ik loop meestal rond in een trainingspak met UGGs eronder, pet op, daaroverheen een capuchon”, vertelt Van der Gijp in gesprek met Veronica Superguide. “Er is geen hond die naar me kijkt en als ze dat wel doen, dan denken ze: die is dakloos.”De vaste gast van VI Vandaag draagt deze kleding niet om maar niet herkend te worden. “Ik voel me daar gewoonlekker bij. Eigenlijk word ik nooit herkend, behalve als ik ergens ga eten. Dan zijn er weleens mensen die onaangekondigd bij me aan tafel komen zitten.”Erg vindt Van der Gijp dat niet. “Als ik me buiten mijn eigen erf beweeg, dan komen er mensen naar me toe. Dat moet je maar op de koop toenemen.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here