NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 07 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Taron Egerton valt flauw tijdens première toneelstuk: 'Alleen ego liep deuken op' 07 maart 2022 11:55 07-03-22 11:55 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 8 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Acteur Taron Egerton is zaterdagavond onwel geworden tijdens de openingsavond van zijn toneelstuk Cock. Egerton, bekend van de Kingsman-films en zijn rol als Elton John in Rocketman, zakte op het podium in elkaar. De 32-jarige Egerton laat een dag na het incident weten dat het goed met hem gaat. “Ik ben in orde. Ik heb er alleen een beetje een pijnlijke nek en deuken in mijn ego aan overgehouden”, schrijft hij op Instagram.”Ik heb besloten er een positieve draai aan te geven. Ik zou het op prijs stellen als de mensen die gisteravond in het theater zaten, gewoon zouden zeggen dat ik zo’n toegewijde en opwindende uitvoering neerzette dat mijn lichaam het niet aankon en uitcheckte”, grapt de acteur. “Dat gezegd hebbende, het is blijkbaar de bedoeling dat je de héle show doet en niet slechts driekwart ervan. Dus ik zal morgenavond wraak nemen.”De aanwezige bezoekers hebben de volledige voorstelling gezien. Nadat Egerton onwel werd, nam understudy Joel Harper-Jackson zijn rol over. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here