NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 06 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Maxime Meiland gaat trouwen met vriend Leroy 06 maart 2022 13:50 06-03-22 13:50 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 92 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Maxime Meiland gaat trouwen met haar vriend Leroy. Dat meldt de 26-jarige realityster zondag op Instagram. “JAAA!”, schrijft de jongste dochter van Martien Meiland en Erica Renkema bij een serie foto’s van het huwelijksaanzoek.Meiland en Molkenboer zijn bijna twee jaar samen. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, waar Molkenboer als cameraman werkte.In september werd hun eerste kind geboren: Vivé. Meiland had al een dochter uit een eerdere relatie: Claire (4). , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here