NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 05 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Drake vraagt rechter om straatverbod voor vrouw die hem al jaren stalkt 05 maart 2022 15:35 05-03-22 15:35 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 9 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Drake heeft een Amerikaanse rechter om een straatverbod gevraagd voor een vrouw die hem al jaren lastigvalt. De 29-jarige vrouw zou geregeld bij het huis van de Canadese rapper in Los Angeles opduiken. Bij de ongewenste bezoekjes zou ze hem bedreigen. De stalker werd in 2017 al opgepakt, omdat ze zich op privéterrein van Drake bevond. Daarna bleef ze contact zoeken met de rapper en zijn familie, is te lezen in juridische documenten die entertainmentsite TMZ in handen heeft. De vrouw zou Drake en zijn naasten ook in e-mails hebben bedreigd.De rapper wil dat de vrouw bij hem en zijn familie uit de buurt blijft. Drake heeft door haar gedrag ook “emotioneel leed” opgelopen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here