NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 05 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Peter Pannekoek legt ruzie met Lange Frans bij na grappen in oudejaarsconference 04 maart 2022 21:41 04-03-22 21:41 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 40 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Peter Pannekoek en Lange Frans hebben een “verhelderend en respectvol” gesprek gevoerd over de opmerkingen die de cabaretier in zijn oudejaarsconference over de rapper maakte. Ook spraken de twee over hun verschil van inzicht omtrent de coronacrisis, vertelde Pannekoek aan het AD. Het gesprek is binnenkort terug te luisteren in de podcast van Lange Frans. “Het was een vriendelijk gesprek”, aldus Pannekoek. “Waarvan je hoopt dat meer mensen die verschillend tegen zaken aankijken dat zo voeren. Hij had heel veel vragen aan mij. Volgens mij wordt het ook een heel lange aflevering van zijn podcast.”Er ontstond frictie tussen de cabaretier en rapper vanwege de oudejaarsconference, waarin Pannekoek Lange Frans omschreef als “de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort”. Ook zei hij: “Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s.”Daar kon de rapper niet om lachen en het mondde uit in een ruzie via Twitter. Later nodigde Lange Frans de cabaretier uit voor een gesprek in zijn podcast. Daar is Pannekoek op ingegaan. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here