NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 04 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Jessica Biel viert haar veertigste verjaardag met gezin 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.gisteren om 18:38Veertig jaarJessica Biel viert vandaag haar veertigste verjaardag. Dat doet ze met haar gezin: haar man Justin Timberlake en haar andere twee favoriete mannen, zoontjes Silas and Phineas.gisteren om 18:38gisteren om 15:50ComplimentenkleedAaf Brandt Corstius is donderdag 47 jaar geworden en wordt door haar podcastpartner Marc-Marie Huijbregts verrast met een heel bijzonder cadeau. De cabaretier naaide voor zijn vriendin een tafelkleed met daarop complimentjes aan het adres van de columniste, die ze eerder ontving op sociale media.115Marc-Marie geeft vriendin Aaf complimentjes voor verjaardaggisteren om 10:31Niks veranderdSplinter Chabot is donderdag 26 jaar oud geworden. De presentator deelt ter ere van zijn verjaardag een kinderfoto. “Als klein kind droeg ik al een roze glitterriem, niets veranderd”, schrijft Chabot.gisteren om 05:22Samen lunchen Khloé Kardashian is groot fan van Martha Stewart en als verrassing heeft haar moeder daarom een lunch met Stewart georganiseerd. Het gezamenlijke etentje heeft Kardashian alleen maar groter fan gemaakt.woensdag om 19:30Inspirerende samenwerkingJessica Chastain ontvangt veel lof voor haar hoofdrol in de film The Eyes of Tammy Faye, maar de actrice maakt op Instagram duidelijk dat haar tegenspeler Andrew Garfield haar acteerprestaties naar een hoger niveau tilde. “Hoe goed je ook voorbereid bent, waar het echt om gaat is de persoon tegenover wie je staat te acteren”, vindt de actrice. “Het kunnen reageren op de briljante dingen die hij deed, was essentieel in het creëren van mijn eigen rol. Ik ben dankbaar voor hem en deze inspirerende samenwerking.”woensdag om 15:3052 kaarsjesWibi Soerjadi is vandaag 52 geworden. De jarige pianist en Disney-fanaat deelt op Instagram een foto met daarop waarschijnlijk zijn nieuwe vriendin. De twee vieren zijn verjaardag op een zonnige bestemming.woensdag om 15:30woensdag om 09:22David Beckham is dol op pannenkoeken en laat ieder jaar op Pannenkoekendag zien hoe goed hij ze kan bakken. Dit jaar heeft hij zijn dochter Harper het welbekende trucje geleerd: pannenkoek opgooien en weer vangen in de pan.14Beckham leert dochter de pannenkoekenflipwoensdag om 06:13Samen op padCindy Crawford is samen met haar dochter Kaia in Parijs. De twee modellen dompelen zich onder in de Franse cultuur én mode.dinsdag om 19:28GelukGordon zit momenteel opperbest in zijn vel. De zanger deelt op Instagram een foto van zichzelf waarop hij breed lachend te zien is. “Zo ziet gelukkig zijn eruit”, schrijft hij erbij.dinsdag om 18:04ZonurenNaomi van As en Sven Kramer hebben het goed bekeken. Het stel is momenteel op wintersport met hun dochter. Terwijl dochter Kae zich staat uit te sloven op de piste tijdens een skilesje, genieten de ouders even van de zon.dinsdag om 15:00Trotse mamaSylvie Meis is een trotse moeder, nu haar zoon Damián is geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 16. In haar Instagram Stories pronkt ze met de prestatie van haar vijftienjarige zoon die ze samen met haar ex Rafael van der Vaart heeft.dinsdag om 15:00dinsdag om 10:49TrakterenRuud de Wild ondergaat vandaag een endoscopie. De radio-dj herstelde vorig jaar van darmkanker, maar zijn gezondheid moet wel goed in de gaten worden gehouden. Zijn vriendin Olcay Gulsen neemt hem daarom dinsdagavond mee naar zijn favoriete hamburgerrestaurant.dinsdag om 07:41Kruis maar aanRik van de Westelaken moet tot zaterdag zijn lippen stijf op elkaar houden over Wie is de Mol?, maar zijn buurmeisjes hebben een manier gevonden waarop hij tóch kan vertellen wie de Mol is. De meiden hebben een prachtige tekening gemaakt van finalisten Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij en Fresia Cousiño Arias waar de presentator slechts een kruisje bij hoeft te zetten.dinsdag om 05:17Even geen InstagramConnie Witteman is een fervent gebruiker van Instagram, maar de laatste tijd voelt het niet goed meer. De oorlog in Oekraïne grijpt haar aan en daarom heeft ze besloten even te stoppen. “Als er onder de mensen iets bestaat dat uitgeroeid moet worden, dan is het zonder twijfel de oorlog!! Een oorlog spaart zelfs niet oude mensen en het jongste kind!”maandag om 19:35Birthday boyBoef viert zijn 28e verjaardag op grote hoogte. De rapper maakte een vlucht met een privéjet, is op zijn Instagram te zien. “Birthday boy”, schrijft hij bij een foto die werd gemaakt voordat hij met zijn dochter het vliegtuig instapte.maandag om 15:01WereldsterSoundos El Ahmadi weet het zeker: Netflix gaat van haar een wereldster maken. De film Meskina, waarin ze een rol speelt, is vanaf 4 maart op de streamingdienst te zien. “Eindelijk word ik een wereldster, en terecht”, schrijft ze op Instagram bij een foto van haar personage.maandag om 15:01maandag om 11:04Zo door glijden Renate Gerschtanowitz geniet van de skivakantie: de presentatrice kan zo door glijden op de latten, en hup, het café in.maandag om 08:17Gewoon even zittenChantal Janzen krijgt vanochtend wijze raad van haar zoon Bobby: als je een rood stoeltje ziet, moet je er gewoon even op gaan zitten.maandag om 05:30Steun in protest Victoria Koblenko heeft zondagmiddag deelgenomen aan de demonstratie op de Dam tegen de oorlog in Oekraïne. De actrice, die zelf van Oekraïense komaf is, schrijft bij foto’s van het protest dat ze niet de illusie heeft dat de Russische president Vladimir Poetin onder de indruk zal zijn. Haar familie in Oekraïne is dat wel.maandag om 05:28Zelden zo gelachenHet is alweer een tijdje geleden dat Frank Dane voor het laatst de ochtendshow van Radio 538 presenteerde, maar zijn team ziet hij nog steeds. De veertigjarige radio-dj is een hapje gaan eten met de mensen met wie hij het radioprogramma maakte. Dane schrijft op Instagram al twee maanden niet zo te hebben gelachen.maandag om 05:26Prioriteiten stellenGeen carnaval voor Steffi Verhagen: als oud-deelneemster moest ze natuurlijk zien welke boeren er dit jaar worden uitgekozen bij Boer zoekt Vrouw. Dochter Sterre kijkt ook gezellig mee.maandag om 05:26Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here