NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 03 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , EA Sports verwijdert Russische clubs uit FIFA 22 02 maart 2022 18:35 02-03-22 18:35 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 37 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , EA Sports, de ontwikkelaar van het populaire voetbalsimulatiespel FIFA 22, gaat alle Russische elftallen uit de programma’s halen. Het gaat om de nationale teams en de clubs. Het bedrijf neemt de maatregel vanwege de Russische inval in Oekraïne. Daarmee volgt de Amerikaanse gameontwikkelaar wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA, die Rusland tot nader order van het internationale voetbal hebben uitgesloten. Deze schorsing geldt voor alle clubteams en de vertegenwoordigende nationale elftallen.EA Sports noemt de beslissing dan ook “in lijn met die van onze partners bij FIFA en UEFA. EA Sports is solidair met de Oekraïense bevolking en roept zoals haast iedereen in de voetbalwereld op tot vrede. We willen een einde aan de invasie in Oekraïne.” A statement from EA SPORTS FIFA: AvatarAuteurEASPORTSFIFAMoment van plaatsen16:20 – 2 maart 2022 , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here