NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 02 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Ye ontslaat advocaat paar uur voor zitting over scheiding met Kim Kardashian 02 maart 2022 07:55 02-03-22 07:55 Laatste update: 36 minuten geleden Update: 36 minuten geleden 15 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Ye heeft opnieuw een nieuwe advocaat moeten aannemen in de aanloop naar de scheidingsprocedure met Kim Kardashian. Inmiddels is de rapper toe aan zijn vierde advocaat in het proces. Dit keer wordt hij bijgestaan door hetzelfde team als Dr. Dre bij diens scheiding, meldt TMZ. Ye en Kardashian staan woensdag opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank. Kardashian heeft onlangs nog kenbaar gemaakt zo snel mogelijk als vrijgezel door het leven te willen, maar tot nu toe heeft Ye nog niet meegewerkt, zo schreef ze al in haar aanvraag.Bronnen die Ye goed kennen menen dat Chris Melcher, die enkele uren ervoor nog zijn advocaat was, slecht te bereiken was en dat de communicatie daardoor slecht verliep. In de communicatie met Kardashian en haar team werd eerder gesuggereerd dat het omgekeerde het geval is: de rapper was slecht bereikbaar.Eerder vroeg Kim Kardashian al bij de rechter haar naam wettelijk te laten veranderen: na haar huwelijk met Ye, die toen nog door het leven ging als Kanye West, droeg ze een dubbele achternaam. Inmiddels is West uit haar naam gehaald.Verwacht wordt dat de rechter woensdag een uitspraak doet over de huwelijkse staat van de twee, die zeven jaar getrouwd waren en vier kinderen hebben. Dan is de scheiding echter nog niet rond: Ye meent dat de huwelijkse voorwaarden niet geldig zijn. Zie ook: Een jaar voorbij, maar nog altijd geen scheiding: Kim Kardashian wil van Ye af , Zie ook: Een jaar voorbij, maar nog altijd geen scheiding: Kim Kardashian wil van Ye af , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here