NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Geld Werk Ondernemen Auto , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 02 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , ING doet geen nieuwe zaken meer met Russische bedrijven 02 maart 2022 14:09 02-03-22 14:09 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 203 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , ING heeft besloten geen nieuwe zaken meer te doen met Russische bedrijven, heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt. Het besluit is een gevolg van de Russische invasie in Oekraïne. Ook vraagt ING de komende tijd geen commissie als iemand geld wil sturen naar Oekraïne en blijft de bank open voor klanten. ING heeft daarnaast een donatie van 3 miljoen euro aan UNICEF gedaan voor de slachtoffers van het geweld. Tevens zijn er diverse lokale initiatieven die het bedrijf steunt.”We zijn diep bedroefd en bezorgd over het geweld dat we nu in Oekraïne zien”, aldus topman Steven van Rijswijk in een toelichting. “We veroordelen de invasie in Oekraïne, de vernietigende en hartverscheurende impact die dit heeft op de bevolking en het gevaar dat het meebrengt voor de veiligheid en stabiliteit.” Volg dit onderwerp VolgenOntvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne De Nederlandse bank is al zo’n dertig jaar aanwezig in Oekraïne, waar het diensten aanbiedt aan zowel bedrijven als particulieren. ING zegt in nauw contact te staan met de medewerkers en er alles aan te doen om te zorgen dat ze veilig zijn. “We blijven ook in contact met collega’s in Rusland, die eveneens uitdagingen moeten trotseren.”ING volgt met het besluit diverse andere bedrijven die activiteiten in Rusland afbouwen. Zo besloten eerder al verschillende grote energieconcerns om, al dan niet gedeeltelijk, weg te trekken uit het land. Dan gaat het onder meer om Shell, TotalEnergies en BP. Daarnaast heeft Apple besloten geen producten meer te verkopen in Rusland en heeft Google apps van Russische staatsmedia uit de Play Store gehaald. , Cryptovaluta 155521 Pensioen 50091 Sparen 37082 Belasting 12837

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here