NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 02 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Cindy Crawford met dochter in Parijs 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 2 dagenSamen op padCindy Crawford is samen met haar dochter Kaia in Parijs. De twee modellen dompelen zich onder in de Franse cultuur én mode.over 2 dagenGelukGordon zit momenteel opperbest in zijn vel. De zanger deelt op Instagram een foto van zichzelf waarop hij breed lachend te zien is. “Zo ziet gelukkig zijn eruit”, schrijft hij erbij.over 2 dagenZonurenNaomi van As en Sven Kramer hebben het goed bekeken. Het stel is momenteel op wintersport met hun dochter. Terwijl dochter Kae zich staat uit te sloven op de piste tijdens een skilesje, genieten de ouders even van de zon.over één dagTrotse mamaSylvie Meis is een trotse moeder, nu haar zoon Damián is geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 16. In haar Instagram Stories pronkt ze met de prestatie van haar vijftienjarige zoon die ze samen met haar ex Rafael van der Vaart heeft.over één dagover één dagTrakterenRuud de Wild ondergaat vandaag een endoscopie. De radio-dj herstelde vorig jaar van darmkanker, maar zijn gezondheid moet wel goed in de gaten worden gehouden. Zijn vriendin Olcay Gulsen neemt hem daarom dinsdagavond mee naar zijn favoriete hamburgerrestaurant.over één dagKruis maar aanRik van de Westelaken moet tot zaterdag zijn lippen stijf op elkaar houden over Wie is de Mol?, maar zijn buurmeisjes hebben een manier gevonden waarop hij tóch kan vertellen wie de Mol is. De meiden hebben een prachtige tekening gemaakt van finalisten Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij en Fresia Cousiño Arias waar de presentator slechts een kruisje bij hoeft te zetten.over één dagEven geen InstagramConnie Witteman is een fervent gebruiker van Instagram, maar de laatste tijd voelt het niet goed meer. De oorlog in Oekraïne grijpt haar aan en daarom heeft ze besloten even te stoppen. “Als er onder de mensen iets bestaat dat uitgeroeid moet worden, dan is het zonder twijfel de oorlog!! Een oorlog spaart zelfs niet oude mensen en het jongste kind!”een paar seconden geledenBirthday boyBoef viert zijn 28e verjaardag op grote hoogte. De rapper maakte een vlucht met een privéjet, is op zijn Instagram te zien. “Birthday boy”, schrijft hij bij een foto die werd gemaakt voordat hij met zijn dochter het vliegtuig instapte.een paar seconden geledenWereldsterSoundos El Ahmadi weet het zeker: Netflix gaat van haar een wereldster maken. De film Meskina, waarin ze een rol speelt, is vanaf 4 maart op de streamingdienst te zien. “Eindelijk word ik een wereldster, en terecht”, schrijft ze op Instagram bij een foto van haar personage.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenZo door glijden Renate Gerschtanowitz geniet van de skivakantie: de presentatrice kan zo door glijden op de latten, en hup, het café in.een paar seconden geledenGewoon even zittenChantal Janzen krijgt vanochtend wijze raad van haar zoon Bobby: als je een rood stoeltje ziet, moet je er gewoon even op gaan zitten.een paar seconden geledenSteun in protest Victoria Koblenko heeft zondagmiddag deelgenomen aan de demonstratie op de Dam tegen de oorlog in Oekraïne. De actrice, die zelf van Oekraïense komaf is, schrijft bij foto’s van het protest dat ze niet de illusie heeft dat de Russische president Vladimir Poetin onder de indruk zal zijn. Haar familie in Oekraïne is dat wel.een paar seconden geledenZelden zo gelachenHet is alweer een tijdje geleden dat Frank Dane voor het laatst de ochtendshow van Radio 538 presenteerde, maar zijn team ziet hij nog steeds. De veertigjarige radio-dj is een hapje gaan eten met de mensen met wie hij het radioprogramma maakte. Dane schrijft op Instagram al twee maanden niet zo te hebben gelachen.een paar seconden geledenPrioriteiten stellenGeen carnaval voor Steffi Verhagen: als oud-deelneemster moest ze natuurlijk zien welke boeren er dit jaar worden uitgekozen bij Boer zoekt Vrouw. Dochter Sterre kijkt ook gezellig mee.een paar seconden geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here