NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 02 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apple stopt voorlopig met de verkoop van producten in Rusland 01 maart 2022 22:24 01-03-22 22:24 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 11 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Apple heeft de verkoop van al zijn producten in Rusland voor onbepaalde tijd stopgezet. Het Amerikaanse bedrijf doet dat als reactie op de Russische invasie in Oekraïne. Daarnaast meldt Apple dat de betaaldienst Apple Pay nog maar beperkt bruikbaar is in Rusland. Verder zijn de apps van Russische staatsmedia zoals RT News en Sputnik buiten Rusland niet meer te downloaden in de App Store.Apple zegt grote zorgen te hebben over de Russische invasie in Oekraïne. “We leven mee met alle mensen die lijden als gevolg van het geweld”, meldt het bedrijf in een verklaring.Daarbij laat Apple weten dat het op allerlei manieren zal bijdragen aan de humanitaire hulp die op gang is gekomen voor de getroffen mensen in Oekraïne. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here