NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 27 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen eind 2022 uit voor Nintendo Switch 27 februari 2022 15:57 27-02-22 15:57 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 26 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Nintendo heeft zondag twee nieuwe Pokémon-games aangekondigd: Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De spellen komen eind dit jaar uit voor de Nintendo Switch. In de trailer is onder andere de nieuwe regio te zien. De Pokémon die je in het wild kan vangen lopen er rond, net als in Pokémon Sword, Pokémon Shield en Pokémon Legends: Arceus. Ook zijn de namen en ontwerpen onthuld van de drie Pokémon die je in het begin kan kiezen. Andere details, zoals de naam van de regio, zijn nog niet bekendgemaakt. (van links naar rechts) Sprigatito, Fuecoco en Quaxly (van links naar rechts) Sprigatito, Fuecoco en Quaxly Foto: Nintendo Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn de negende reeks in de populaire spellenserie. De vorige reeks begon bij Pokémon Sword en Pokémon Shield, die op 15 november 2019 verschenen.Ook heeft Nintendo bekendgemaakt dat Pokémon Legends: Arceus nu een gratis uitbreiding bevat. Deze geeft de speler een nieuwe zijmissie. 11400De eerste trailer van Pokémon Scarlet and Violet , (van links naar rechts) Sprigatito, Fuecoco en Quaxly Foto: Nintendo , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here