NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 26 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Oekraïne vraagt Apple te stoppen met activiteiten in Rusland 26 februari 2022 09:52 26-02-22 09:52 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 69 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Mykhailo Fedorov, de Oekraïense vicepremier en minister van Digitale Transformatie, heeft een brief aan Apple-CEO Tim Cook geschreven waarin hij het bedrijf vraagt om te stoppen met het leveren van diensten en producten in Rusland. Ook vraagt hij of Apple de Russische App Store wil sluiten. In de brief die Fedorov ook op Twitter heeft geplaatst, vraagt hij of Apple zich wil aansluiten bij de sancties die wereldwijd aan Rusland worden opgelegd.”De hele wereld weert de agressor door sancties op te leggen. In 2022 is moderne technologie misschien wel het beste antwoord op tanks, raketwerpers en raketten”, schrijft hij in een poging de CEO van Apple te overtuigen.Apple heeft een online winkel in Rusland en biedt in dat land een lokale versie van zijn App Store aan. Vorig jaar voldeed het aan een Russische wettelijke eis om apps van lokale ontwikkelaars extra onder de aandacht te brengen. Volgens persbureau Bloomberg heeft het bedrijf in de afgelopen maanden ook een kantoor in Moskou geregistreerd en vacatures in Moskou geplaatst, waarschijnlijk om aan de lokale regelgeving te voldoen.Rusland kent sinds vorig jaar een wet die techbedrijven als Apple, Google en Meta verplicht om een fysiek kantoor in Rusland te hebben. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here