NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 26 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , JAY-Z wint rechtszaak tegen parfumbedrijf en ontvangt miljoenen 25 februari 2022 11:34 25-02-22 11:34 Laatste update: 1 dag, 8 uur geleden Update: 1 dag, 8 uur geleden 23 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , JAY-Z heeft donderdag in hoger beroep een rechtszaak gewonnen tegen het parfumbedrijf Parlux. De rapper en het bedrijf waren al jaren verstrikt in een conflict, dat nu in de rechtbank is beëindigd. JAY-Z ontvangt 4,5 miljoen dollar (zo’n 4 miljoen euro) van Parlux. De juridische strijd tussen de twee partijen begon zes jaar geleden met een miljoenenclaim van Parlux. Het bedrijf bracht in 2012 een parfum van de rapper op de markt, maar is van mening dat hij zijn afspraken om het product te promoten niet is nagekomen.Zo zou JAY-Z optredens in een warenhuis en een talkshow en een interview met een tijdschrift hebben geweigerd. Parlux stelde dat de muzikant hiermee contractbreuk heeft gepleegd.Parlux eiste 18 miljoen dollar (zo’n 16 miljoen euro) van de muziekproducent voor misgelopen inkomsten. De zaak kwam afgelopen oktober voor, waarbij de claim van het bedrijf werd afgewezen.Inmiddels had JAY-Z zelf een claim ingediend waarin hij 4,5 miljoen dollar van Parlux eiste voor nooit uitbetaalde bedragen waar hij recht op zegt te hebben. Ook daar ging de rechter in eerste instantie niet mee akkoord. De rapper tekende echter beroep aan en won dat donderdag alsnog. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here