NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 26 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Albert Heijn wint Gouden Loeki 2021 voor kerstreclame 25 februari 2022 22:50 25-02-22 22:50 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 4 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Albert Heijn heeft vrijdagavond de Gouden Loeki 2021 gewonnen voor de kerstreclame Het kleinste grootste liefdesverhaal van het jaar. De Gouden Loeki is de jaarlijkse publieksprijs van de Stichting Etherreclame (Ster) voor de beste tv-reclame. Het zilver ging naar Fritsie, de oudejaarscommercial van de Staatsloterij. Brons was er voor PLUS Supermarkt met Goed eten is samen eten, net als winnaar Albert Heijn een kerstreclame.Winnaar Albert Heijn kreeg de Gouden Loeki tijdens een speciale uitzending van Omroep MAX op NPO1, die ondanks de oorlog in Oekraïne doorging. Albert Heijn won twee keer eerder de Ster Gouden Loeki. In 2015 deed de supermarktketen dat met de afscheidsreclame van supermarktmanager Meneer Van Dalen en twee jaar later met Appie Christmas, eveneens een kerstreclame.De top drie werd gekozen uit tien genomineerde commercials van 2021, die begin februari werden bekendgemaakt. Het publiek kon vervolgens stemmen op de beste reclame. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here