NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 25 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Website Russisch ministerie uit de lucht na aankondiging nieuwe cyberaanvallen 25 februari 2022 15:56 25-02-22 15:56 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 59 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Hackersgroep Anonymous heeft vrijdag nieuwe cyberaanvallen op de Russische regering aangekondigd. De website van het Russische ministerie van Defensie is inmiddels uit de lucht, meldt de groep op Twitter. “We zijn ervan overtuigd dat sancties geen effect hebben op het criminele regime van Poetin. We roepen landen die Oekraïne steunen op de banden met Rusland te verbreken en Russische ambassadeurs uit te zetten”, laat Anonymous weten.Volgens de groep is de strijd in Oekraïne geen gevecht tussen de NAVO en Rusland, “maar tussen democratie en fascisme”.Het Twitter-account van het Oekraïense ministerie van Defensie is overigens ook niet beschikbaar. Hoe dat komt, is niet duidelijk.Bij de cyberaanvallen van donderdag zou onder meer het netwerk van de Russische staatstelevisie RT zijn platgelegd. Ook de websites van het Kremlin, het Russische parlement, het ministerie van Defensie in Moskou en andere overheidsdiensten waren donderdag onbereikbaar.Anonymous is een internationale groep hackers die regelmatig digitale aanvallen op overheden uitvoeren. Zo hebben ze eerder computersystemen van de Verenigde Staten en China onder vuur genomen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here