NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 25 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Veroordeelde stalker heeft ingebroken in huis van Harry Styles 25 februari 2022 15:19 25-02-22 15:19 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een man die al was veroordeeld wegens het stalken van Harry Styles, is wederom in de fout gegaan. De 28-jarige verdachte is aangeklaagd, omdat hij ingebroken zou hebben in het huis van de popster, melden Britse media vrijdag. Pablo Tarazaga-Orero zou woensdag een vrouw hebben aangevallen die op dat moment in het huis van Styles in Londen aan het werk was. Tijdens de inbraak zou hij ook een vaas van de 28-jarige zanger hebben vernield.De dakloze verdachte wordt aangeklaagd voor vernieling, mishandeling en het gebruik van geweld om toegang tot het huis van Styles te krijgen.Tarazaga-Orero werd in 2019 al door de rechter schuldig bevonden aan het stalken van Styles. Hem werd een straatverbod opgelegd. Ook mocht hij niet rechtstreeks of indirect contact met Styles opnemen.De problemen ontstonden toen Styles jaren geleden een dakloze jongere zag slapen in een bushokje. De popster kocht wat eten voor hem en bood hem een hotelkamer aan. De man stalkte hem vervolgens drie maanden lang door briefjes in zijn brievenbus te stoppen, hem te volgen naar een café en zelfs te kamperen voor zijn huis. Styles belde de politie toen de dakloze man hem achtervolgde tijdens het hardlopen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here