NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 24 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Ook verschillende Russische overheidswebsites liggen plat 24 februari 2022 17:57 24-02-22 17:57 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 84 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De website van het Kremlin en verschillende andere websites van de Russische overheid zijn donderdagmiddag uit de lucht. Ze kunnen door een nog onbekende reden niet worden geladen. Bezoekers van Kremlin.ru kunnen de pagina niet bezoeken. Zij krijgen een melding te zien dat de website niet bereikbaar is. Dezelfde problemen spelen bij andere websites, bijvoorbeeld die van de Staatsdoema, het lagerhuis van de Russische Federatie.Woensdag waren meerdere websites van Oekraïense banken en overheidsinstanties, zoals die van het ministerie van Buitenlandse Zaken, al niet bereikbaar. Volgens Oekraïne zit Rusland achter de cyberaanvallen. Ook de VS en het VK zeiden informatie te hebben dat de aanvallen uit Rusland kwamen.Waarom nu ook verschillende Russische websites offline zijn, is niet duidelijk. Het is onbekend of er sprake is van nieuwe cyberaanvallen en door wie deze dan zouden zijn uitgevoerd. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here