NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 24 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Flightradar24 overbelast door grote interesse in Oekraïens en Russisch luchtruim 24 februari 2022 13:04 24-02-22 13:04 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 69 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Flightradar24 kan de grote drukte donderdag niet aan. De website waarop je live vliegtuigen kunt volgen, is overbelast vanwege grote internationale interesse in de luchtruimen van Rusland en Oekraïne. De website is een populaire tracker voor vluchten. Het gaat niet alleen om commerciële reizen, maar ook om vrachtvluchten, repatriëringsvluchten en in sommige gevallen militaire vluchten.Flightradar24 heeft door de situatie in Oekraïne en Rusland te maken met tien tot twintig keer zoveel bezoekers als gebruikelijk, laten de makers van de website aan ZDNet weten. Op dit moment is de pagina niet direct te bereiken en wordt er gewerkt met een wachtlijst.”Vanwege de extreem zware belasting kunnen sommige gebruikers traagheid of tijdelijke verbindingsproblemen ervaren bij het openen van Flightradar24″, meldt de organisatie. “We werken nu hard aan het vergroten van de capaciteit.” , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here