Fase per fase

 1. 17 uur 33. Stuyven komt pas laat naar België. Trek Segafredo komt zaterdag met 3 Belgen (Stuyven, Theuns en Vergaerde) aan de start van de Omloop. Stuyven won de wedstrijd in 2020, maar toen had hij al behoorlijk wat koersen in de benen. Nu kiest hij er net als vorig jaar voor om zijn seizoen na een hoogtestage op Tenerife af te trappen in het openingsweekend. Stuyven keert pas donderdag terug en zal dan ook geen verkenning doen. .

  Stuyven komt pas laat naar België

  Trek Segafredo komt zaterdag met 3 Belgen (Stuyven, Theuns en Vergaerde) aan de start van de Omloop. Stuyven won de wedstrijd in 2020, maar toen had hij al behoorlijk wat koersen in de benen. Nu kiest hij er net als vorig jaar voor om zijn seizoen na een hoogtestage op Tenerife af te trappen in het openingsweekend. Stuyven keert pas donderdag terug en zal dan ook geen verkenning doen.

 2. 17 uur 31. Jasper Stuyven vertoeft momenteel nog in Tenerife, hij zal niet op tijd terug zijn voor de verkenning. Hij is zaterdag onze kopman, maar hij heeft nog geen enkele wedstrijdkilometer gereden. Reken ons dus niet tot de favorieten. Steven de Jongh (ploegleider Trek-Segafredo).

  Jasper Stuyven vertoeft momenteel nog in Tenerife, hij zal niet op tijd terug zijn voor de verkenning. Hij is zaterdag onze kopman, maar hij heeft nog geen enkele wedstrijdkilometer gereden. Reken ons dus niet tot de favorieten.
  Steven de Jongh (ploegleider Trek-Segafredo)

 3. 17 uur 31.

  wielrennen

  De barometer voor de Omloop en Kuurne: wie is klaar voor het openingsweekend?