NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 22 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Jan de Hoop zoekt de kijker 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 57 seconden geleden Update: 57 seconden geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 17 uurZijn jullie daar?Jan de Hoop presenteert nog een paar maanden het Ontbijtnieuws en gaat daarna met een welverdiend pensioen. Op Instagram grapt hij dat hij probeert te kijken of iedereen al klaar zit voor de uitzending.over 13 uurAltijd bij elkaarDe familie Kardashian-Jenner is een grote en de zussen kunnen elkaar lang niet altijd allemaal tegelijk zien. Maar als dat lukt, is het feest. Kim Kardashian deelt op Instagram een foto van een samenkomst met haar zussen Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie.een paar seconden geledenLinda Hakeboom geeft updateHet gaat een stuk beter met Linda Hakeboom, maar het gaat nog niet helemaal zoals ze wil. “Ik ben echt nog niet beter. Het enige wat ik kan zeggen is dat mijn lichaam weer een beetje meedoet en mijn hoofd weer een beetje meedoet, maar nog niet zoals ik zou willen”, zegt de documentairemaakster dinsdag op Instagram. Twee jaar geleden kreeg Hakeboom te horen dat ze borstkanker heeft. Eind vorig jaar werden haar behandelingen afgerond.een paar seconden geleden3 uur geledenKringloopparelGeorgina Verbaan is gelukkig: ze heeft dit schilderij weten te vinden bij de kringloop. De actrice is maar wat trots op haar vondst en ook de kat lijkt tevreden.6 uur geledenBijzondere mixDat je je door de stijl van Madonna laat inspireren is misschien niet zo opmerkelijk, maar Zorro is een wat minder gangbaar stijlicoon. Olcay Gulsen combineerde de kledingstijl van de zangeres en de fictieve held in één outfit. Ruud de Wild kreeg de opdracht de outfit te fotograferen.10 uur geledenNiet echt kalmerendHoe doen influencers dat? Dat vroegen Suzan en Freek zich af toen ze een selfie in bad probeerden te maken. Echt fijn is het niet: een foto maken in de paar tellen die de zelfontspanner heeft. Gelukkig kunnen de twee er hartelijk om lachen.10 uur geledenDenken aan mamaRené Froger denkt – op wat haar tachtigste verjaardag zou zijn geweest – aan zijn moeder. De zanger schrijft dat er geen moment voorbijgaat waarop hij zich niet realiseert hoe mooi en lief ze was.10 uur geledenEen Frans uitstapjeFred van Leer heeft een heerlijke tijd gehad in Parijs en uiteraard ook een foto gemaakt bij de Eiffeltoren. Hij stelt de bewoners van de Franse hoofdstad gerust: van zijn vriend Thijn is er maar eentje en dus kunnen de Parijzenaars weer opgelucht ademhalen. Wat Thijn heeft uitgespookt, zegt hij er niet bij.10 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here