NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 21 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Olcay Gulsen laat zich inspireren door Madonna en Zorro 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenBijzondere mixDat je je door de stijl van Madonna laat inspireren is misschien niet zo opmerkelijk, maar Zorro is een wat minder gangbaar stijlicoon. Olcay Gulsen combineerde de kledingstijl van de zangeres en de fictieve held in één outfit. Ruud de Wild kreeg de opdracht de outfit te fotograferen.een paar seconden geledenNiet echt kalmerendHoe doen influencers dat? Dat vroegen Suzan en Freek zich af toen ze een selfie in bad probeerden te maken. Echt fijn is het niet: een foto maken in de paar tellen die de zelfontspanner heeft. Gelukkig kunnen de twee er hartelijk om lachen.een paar seconden geledenDenken aan mamaRené Froger denkt – op wat haar tachtigste verjaardag zou zijn geweest – aan zijn moeder. De zanger schrijft dat er geen moment voorbijgaat waarop hij zich niet realiseert hoe mooi en lief ze was.een paar seconden geledenEen Frans uitstapjeFred van Leer heeft een heerlijke tijd gehad in Parijs en uiteraard ook een foto gemaakt bij de Eiffeltoren. Hij stelt de bewoners van de Franse hoofdstad gerust: van zijn vriend Thijn is er maar eentje en dus kunnen de Parijzenaars weer opgelucht ademhalen. Wat Thijn heeft uitgespookt, zegt hij er niet bij.een paar seconden geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here