NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 20 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zondagavond en maandag kans op zware windstoten, sommige testlocaties dicht 20 februari 2022 12:33 20-02-22 12:33 Laatste update: 3 minuten geleden Update: 3 minuten geleden 31 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , In het hele land zijn vanaf zondagavond zware windstoten mogelijk. Het KNMI heeft voor alle provincies in de loop van de dag code geel afgekondigd. In de loop van de dag gaat het hard waaien vanuit het zuidwesten. De piek is vanavond met zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. In de kustgebieden kunnen de windsnelheden oplopen tot 100 kilometer per uur.In de tweede helft van de avond kan het tijdens buiten nog harder waaien. Dan zijn zware windstoten rond 100 kilometer per uur mogelijk. In de kustgebieden is 110 tot 120 kilometer per uur mogelijk.Ook maandag staat er veel wind. In de loop van de middag en avond neemt de wind af. Dan vervallen ook de weerwaarschuwingen voor de verschillende provincies. Volg dit onderwerp VolgenOntvang meldingen bij belangrijk nieuws over extreem weer Zie ook: Zeven vragen over de weercodes van het KNMI: 'Het blijft een verwachting' Sommige test- en vaccinaties dicht, verkeersdeelnemers gewaarschuwd De test- en vaccinatielocatie in Almere gaat vanwege de harde wind die wordt verwacht zondagmiddag eerder dicht. De locatie in Almere bevindt zich in een tent en daarom is besloten om deze al om 16.30 uur te sluiten.Ook GGD Haaglanden heeft aangekondigd alle testlocaties in de regio te sluiten. De maatregel gaat in om 15.00 uur en geldt tot nader order.ANWB en Rijkswaterstaat waarschuwen mensen die zondag de weg op gaan dat ze rekening moeten houden met windstoten en regen. Vooral in de avonduren kan er hinder zijn voor het verkeer door de weersomstandigheden. 90Wat houden de verschillende weercodes in? , Zie ook: Zeven vragen over de weercodes van het KNMI: 'Het blijft een verwachting'

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here