NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 20 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Kasper van Kooten: 'Scheiding was zwaarste beproeving van m'n leven' 19 februari 2022 11:44 19-02-22 11:44 Laatste update: 1 dag, 3 uur geleden Update: 1 dag, 3 uur geleden 98 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Kasper van Kooten vond het einde van zijn huwelijk het moeilijkste wat hij heeft meegemaakt. De schrijver en acteur noemt de breuk in het AD van zaterdag “de zwaarste beproeving” van zijn leven. “We hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen voor onze dochter”, kijkt de vijftigjarige Van Kooten terug.”Het contact met mijn ex-vrouw is gelukkig wel goed. Vanaf het begin hebben we ook meteen gezorgd voor een duidelijk, nieuw ritme voor ons kind. Van zondag tot woensdag is ze bij mij en ben ik ook niet beschikbaar voor optredens en filmdagen.”De komst van een kind heeft hem veranderd, ook op financieel vlak, vertelt hij. Dat door de coronacrisis zijn cabaretinkomsten wegvielen, viel hem dan ook zwaar. “Ik leef nu voor de toekomst van mijn dochter en niet meer voor mezelf. Het idee dat ik haar zou moeten vertellen dat papa geen geld heeft voor zwemlessen, een goeie jas of een nieuwe fiets is onverdraaglijk. Haar toekomst mag ik niet verkwanselen.”Van Kooten maakte eind 2019 bekend dat hij en zijn ex Lisa uit elkaar gingen. De twee waren zo’n vier jaar met elkaar getrouwd en kregen in 2015 een dochter. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here