NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 20 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Britse koningin Elizabeth (95) besmet met coronavirus, blijft werken 20 februari 2022 12:59 20-02-22 12:59 Laatste update: een minuut geleden Update: een minuut geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse koningin Elizabeth II is besmet geraakt met het coronavirus, meldt Buckingham Palace zondag. De vorstin heeft milde symptomen en kan haar werkzaamheden blijven uitvoeren. De Britse koningin is volledig gevaccineerd tegen COVID-19. Het paleis laat weten dat ze klachten heeft die lijken op een verkoudheid.Vorige week bevond Elizabeth zich in nabijheid van prins Charles. Die testte kort daarna positief op het coronavirus.Om speculaties de kop in te drukken, bracht het Britse koningshuis in januari 2021 naar buiten dat Elizabeth het coronavaccin had ontvangen. Het is ongebruikelijk dat details over de gezondheid van de Britse vorsten publiekelijk worden gedeeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here