NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 20 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apps van de week: Nick & Simon met augmented reality in je woonkamer 19 februari 2022 13:07 19-02-22 13:07 Laatste update: 18 uur geleden Update: 18 uur geleden 8 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Nick & Simon treden via augmented reality op in je woonkamer en Apple geeft aan hoeveel de reparatie van je iPhone of iPad gaat kosten. Dit zijn de apps van de week. Nick & Simon AR tour Het duo Nick & Simon heeft tien nummer 1-albums gemaakt. Om die mijlpaal te vieren hebben de heren een eigen 10 eurobiljet gekregen: het Nick & Simon-tientje. Als je zo’n biljet koopt, treden Nick & Simon bij jou thuis op. Niet fysiek, maar via augmented reality (AR).Als je een concert start verschijnt er via het scherm van je smartphone een deur in de woonkamer waar Nick & Simon doorheen stappen. Daarna zingen ze een liedje. Ook is het mogelijk om in de app op de foto te gaan met de zangers. Nick Schilder, Simon Keizer of beide heren verschijnen dan levensgroot via augmented reality in je kamer, waarna je ernaast kunt staan om een foto te maken.De 10 euro die het biljet kost wordt gedoneerd aan EpilepsieNL, dat onderzoek doet naar epilepsie en patiënten met elkaar verbindt.Download Nick & Simon AR tour voor Android of iOS (gratis) 627Nick & Simon AR Tour Inua – A Story in Ice and Time Inua is een game gebaseerd op de cultuur van de Inuit, waarin je als speler een mysterieus verhaal in drie verschillende tijdlijnen ontrafelt.In de moderne tijdlijn volg je Taïna, een journalist die op zoek gaat naar een schip dat in de negentiende eeuw verdween. Daarnaast volg je Simon, die vele jaren terug op dat schip voer en de Inuits ontmoet. Een derde verhaallijn komt van filmmaker Peter, die verslag doet van een militaire expeditie.De verhalen zijn sterk met elkaar verweven en wisselen elkaar constant af. De focus ligt altijd op de Inuits en hoe de buitenwereld op hen reageert.Inua is geen moeilijke game. Als je op alles tikt waar je op kunt tikken, gaat het verhaal vanzelf weer verder. Door het mooie verhaal en de prachtige soundtrack blijf je waarschijnlijk wel tot het eind geboeid.Download Inua – A Story in Ice and Time voor Android of iOS (4,99 euro) 92Trailer van Inua Apple Support Is je iPhone of iPad kapot, dan kun je in de Apple Support-app aangeven wat er aan de hand is. De app vertelt vervolgens wat er moet gebeuren om je apparaat te laten repareren. Met de nieuwste update geeft de app ook een indicatie van de kosten.Die prijs geldt enkel als je de reparatie daadwerkelijk bij Apple laat uitvoeren. Apple waarschuwt dat de prijs kan verschillen per serviceprovider. Met één druk op de knop vind je een overzicht van erkende locaties in de buurt.In de app kies je voor ‘Reparaties en fysieke schade’, waarna je in een menuutje kunt aangeven wat er stuk is. Sinds deze update is het ook mogelijk om in je eigen woorden te omschrijven wat er aan de hand is.Download Apple Support voor iOS (gratis) Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here