NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 18 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Model Adriana Lima in verwachting van derde kind 18 februari 2022 16:16 18-02-22 16:16 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Adriana Lima is in verwachting van haar derde kind. In haar eerste video op het sociale medium TikTok deel het veertigjarige model het nieuws met haar volgers. Het is het eerste kind dat Lima krijgt met haar vriend Andre Lemmers. In de video is een compilatie te zien van verschillende momenten waarop de veertigjarige filmproducent zijn vriendin laat schrikken.Aan het eind van de video zijn de rollen omgedraaid en verrast Lima haar partner door hem een positieve zwangerschapstest te laten zien. Vervolgens zijn beelden van een echo te zien en is de hartslag van hun baby te horen.Lima heeft twee dochters: Valentina (7) en Sienna (4). Die kreeg ze met haar ex-man Marko Jaric, met wie ze tot maart 2018 getrouwd was. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here