NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 16 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Miss Montreal heeft mooie Valentijnsdag achter de rug 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.gisteren om 17:13Onder de sterrenMiss Montreal heeft een romantische nacht onder de sterren achter de rug. Ze werd samen met haar vriend wakker op een zeilboot. “Lekker onder de sterren en volle maan geslapen. Wat was dit gaaf. Zeilen, kiten, vissen, bar­be­cueën. De perfecte Valentijnsdag”, aldus de zangeres op Instagram.gisteren om 17:13gisteren om 11:53Weer van links naar rechts Rob Kemps heeft Snollebollekes live in GelreDome al moeten uitstellen tot 2023, maar toch hoopt hij dat de entertainmentindustrie vanavond hoort dat ze eindelijk weer volledig open kan.gisteren om 08:1143 kaarsjesChantal Janzen is dankbaar: de presentatrice viert vandaag haar 43e verjaardag en werd wakker gemaakt met een hele lading ballonnen. Haar familie maakt haar gelukkig en eigenlijk heeft ze niets te wensen. Ze vraagt haar volgers dan ook om te doneren aan het Prinses Máxima Centrum, als ze haar graag willen feliciteren met iets moois. Het is namelijk ook nog Wereld Kinderkankerdag en Janzen ziet heel graag dat er nog meer onderzoek wordt gedaan en dat er oplossingen komen.gisteren om 05:19Iedere dag ValentijnsdagDoor het tijdsverschil met de Verenigde Staten was het daar enkele uren geleden nog Valentijnsdag. Michelle Obama vierde het met haar man Barack, maar eigenlijk is ze iedere dag dol op hem.maandag om 14:57Reminder voor SywertÖzcan Akyol roept mensen op sociale media ertoe op niet te vergeten dat Sywert van Lienden het geld voor zijn mondkapjesdeal nog steeds niet heeft teruggestort.”Jongens, meisjes, en alle anderen. Er gebeuren veel nare dingen momenteel, bijvoorbeeld dat Sywert dat geld nog steeds niet heeft teruggestort”, schrijft Akyol op Twitter.Akyol is niet de enige BN’er die ervoor zorgt dat de zaak-Van Lienden niet in de vergetelheid raakt. Onder anderen programmamaker Tim Hofman en cabaretiers Youp van ‘t Hek en Peter Pannekoek blijven met grote regelmaat terugkomen op de affaire, waarin de voormalige CDA-adviseur weigert om de zeker 9 miljoen euro die hij heeft verdiend met de omstreden deal rond ondeugdelijke kapjes terug te geven.maandag om 14:07Kusjes van CupidoMiljuschka Witzenhausen is op Valentijnsdag door Cupido gekust, laat ze op Instagram zien. “Getroffen door Cupido. Enneh, vergeet je geliefde niet extra te zoenen vandaag”, schrijft ze naast de foto.maandag om 14:07maandag om 11:10Liefde is…Rachel Hazes denkt op Valentijnsdag aan haar grote liefde. De weduwe van André Hazes versiert het schilderij dat ze van hem heeft hangen met hartjesballonnen. “Liefde is… Ik ook van jou”, schrijft ze bij een foto.maandag om 07:46Glas brekenJochem Myjer is deze Valentijnsdag romantisch begonnen: de komiek heeft zich voor de gelegenheid in een hartjesboxershort gehuld, een roos in de mond genomen én heeft een doos chocolaatjes gekocht. Om het plaatje compleet te maken heeft hij zich op Instagram laten hullen in een doos waarop staat ‘breek het glas in geval van nood’. Jammer dat zijn partner de hamer nog niet heeft willen gebruiken.maandag om 05:37Nooit anoniemZelfs als je als beroemdheid een petje en een zonnebril draagt, ben je tijdens de Super Bowl niet anoniem. Charlize Theron zag zichzelf terug op één van de gigantische schermen in het stadion.maandag om 05:32In de skyboxRyan Reynolds en Will Ferrell lijken een iets hogere plek te hebben gevonden dan Katy Perry en Orlando Bloom: het duo staat in een skybox te kijken naar de Super Bowl.maandag om 05:29Op de tribuneOrlando Bloom en Katy Perry hadden een mooi plekje tijdens de Super Bowl. Perry lijkt wel last te hebben van de lampen: de zangeres draagt binnen een zonnebril.maandag om 05:29Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here