Fase per fase

 1. vooraf, 09 uur 54. Geoliede machines. Het draait zowel bij Inter als Liverpool prima dit seizoen. In de Serie A speelde de Italiaanse landskampioen zijn leidersplaats afgelopen weekend wel kwijt aan rivaal AC Milan, maar het heeft ook nog een wedstrijd te goed. Liverpool volgt in de Premier League al op een ruime achterstand van een ongenaakbaar Man City, maar is wel al 9 wedstrijden op een rij ongeslagen. Met de terugkeer van Salah en Mané lijken de Engelsen ook favoriet om over twee wedstrijden door te stoten.  .

  Geoliede machines

  Het draait zowel bij Inter als Liverpool prima dit seizoen. In de Serie A speelde de Italiaanse landskampioen zijn leidersplaats afgelopen weekend wel kwijt aan rivaal AC Milan, maar het heeft ook nog een wedstrijd te goed.

  Liverpool volgt in de Premier League al op een ruime achterstand van een ongenaakbaar Man City, maar is wel al 9 wedstrijden op een rij ongeslagen. Met de terugkeer van Salah en Mané lijken de Engelsen ook favoriet om over twee wedstrijden door te stoten. 

 2. Vooraf, 09 uur 54

 3. Opstelling Internazionale. Samir Handanovic, Milan Škriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoglu, Ivan Perišic, Edin Džeko, Lautaro Martínez

  Opstelling Internazionale

  Samir Handanovic, Milan Škriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoglu, Ivan Perišic, Edin Džeko, Lautaro Martínez

 4. Opstelling Liverpool. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané

  Opstelling Liverpool

  Alisson, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here