NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 14 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rapper Lil Kleine aangehouden voor mishandeling in Amsterdam 13 februari 2022 22:12 13-02-22 22:12 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De politie heeft zondagavond in Amsterdam een 27-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. Ingewijden bevestigen dat het gaat om rapper Lil Kleine. De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies gebeurd is. De verdachte blijft in ieder geval tot die tijd op het bureau. De politie kreeg zondag een melding van een mishandeling aan de Prinsengracht. De verdachte was vervolgens in de auto gestapt en weggereden. Toen de auto van de verdachte gezien werd op de Stadhouderskade in Amsterdam, is een 27-jarige Amsterdammer aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bronnen bevestigen aan persbureau ANP dat het gaat om de rapper.Juicekanaal Life Of Yvonne deelde eerder op de avond mogelijke beelden van het incident. Daarop zou te zien zijn hoe de rapper zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren een auto uittrekt en mogelijk haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Of het op de beelden daadwerkelijk om het koppel gaat, en wanneer deze beelden zijn gemaakt, is niet bekend.Het management van Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, zegt tegen Shownieuws de beelden die zijn verspreid via sociale media te hebben gezien. “Het management van Jaimie en Jorik heeft nauw contact met beiden en zal later met een nadere verklaring komen. Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten.”Afgelopen zomer werd er al een onderzoek uitgevoerd naar een incident tussen Lil Kleine en Vaes. De rapper zou zijn verloofde op het Spaanse eiland Ibiza hebben geslagen, maar beiden ontkenden dat er sprake was van fysiek geweld. Rechtbank legde taakstraf op vanwege mishandeling Lil Kleine werd eerder deze week nog veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur wegens de mishandeling van een man in 2019. Hij mishandelde samen met Arnold H. en Peter S. een 28-jarige man in een uitgaansgelegenheid op het Rembrandtplein in Amsterdam. De rechtbank omschreef het als “zinloos uitgaangsgeweld”.De rapper zegt dat hij onschuldig is en ging in hoger beroep. Hij verklaarde bij de politie dat hij het slachtoffer aansprak omdat die tegen Vaes was aangelopen. De man zou daarop volgens de rapper “denigrerend en arrogant” hebben gereageerd. Lil Kleine zei hem niet te hebben aangeraakt en “niets strafbaars” te hebben gedaan. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here