NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 13 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter-account van topschaker Anish Giri is gehackt 13 februari 2022 10:45 13-02-22 10:45 Laatste update: 7 minuten geleden Update: 7 minuten geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het Twitter-account van de Nederlandse topschaker Anish Giri is in de nacht van zaterdag op zondag gehackt. Giri heeft inmiddels weer controle over zijn account. Hoe zijn account is gehackt, is niet bekend. Via het account werden beledigende teksten verspreid. Ook zijn telefoonnummer stond enige tijd online.Na diverse beledigingen, die vooral tegen collega-schakers gericht waren, werd het een deel van Giri’s 200.000 volgers duidelijk dat er sprake was van een hack.Sommige volgers waarschuwden Giri. Na twee uur was hij weer met zijn eigen foto op het platform te zien. Ook maakte de schaker duidelijk dat zijn account gehackt was.”Een hele rare hack”, twitterde hij later. De hacker gaf onder anderen Giri’s grote concurrent Magnus Carlsen een sneer. “Sergey Karjakin is de beste schaker die we op dit moment op de wereld hebben. Hij zal bij het volgende wereldkampioenschap Carlsen afmaken”, luidde een van de berichten. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here