NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 12 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Charli XCX stopt vanwege negatieve reacties met sociale media 12 februari 2022 13:27 12-02-22 13:27 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 74 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse zangeres Charli XCX heeft besloten voorlopig te stoppen met sociale media. De 29-jarige artieste heeft naar eigen zeggen de laatste tijd voornamelijk negatieve reacties gekregen op onder meer haar muziek en daar heeft ze veel last van. “Ik heb momenteel het gevoel dat ik niets goed kan doen. Ik weet dat sociale media niet per se de plek zijn voor vriendelijkheid en positiviteit, maar over het algemeen heb ik me altijd best wel veilig bij jullie gevoeld”, schrijft de I Love It-zangeres.In de afgelopen periode is dat gevoel veranderd. “Het valt me de laatste tijd op dat een aantal mensen best wel boos op me is.” Die boosheid zou het gevolg zijn van onder meer haar liedjes en de dingen die ze zegt en doet.Charli XCX worstelt de laatste maanden met mentale problemen en kan daardoor momenteel niet goed omgaan met dergelijke berichten. Om die reden zal ze zelf niet meer posten en iemand anders dat voor haar laten doen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here