NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 12 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Activision Blizzard werkt aan twee nieuwe Call of Duty-games 12 februari 2022 15:10 12-02-22 15:10 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 13 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Activision Blizzard werkt aan twee nieuwe Call of Duty-spellen, heeft de gameontwikkelaar aangekondigd. Een van de games moet dit jaar nog verschijnen. Het eerste spel is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019. De andere game is een “nieuwe Warzone-ervaring”. Hoewel het op de website niet letterlijk een nieuw spel wordt genoemd, gaat het vermoedelijk om Warzone 2. De battleroyale-game krijgt een volledig nieuwe speelwereld.Beide spellen worden “vanaf de grond af aan opgebouwd” door gameontwikkelaar Infinity Ward. Activision geeft de games uit. De opvolger van Modern Warfare moet dit jaar nog verschijnen. Wanneer het vervolg op Warzone wordt uitgebracht, is nog niet duidelijk.Microsoft maakte eerder bekend Activision Blizzard over te nemen voor 68,7 miljard dollar (zo’n 60,4 miljard euro), de duurste overname in de gamesindustrie tot nu toe. De techgigant heeft gezegd dat Call of Duty in ieder geval voorlopig nog op PlayStation-consoles te spelen blijft. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here