NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 10 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Dua Lipa begint Future Nostalgia Tour in stijl 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 2 dagenNeonpakjeDua Lipa mocht woensdag na drie keer uitstel eindelijk het podium op in de Miami FTX Arena, de start van haar uitverkochte Future Nostalgia Tour. De Britse zangeres showt haar opvallende neonoutfit voordat ze het podium betreedt.over 2 dagenover één dagVerjaardagsplaatjeZangeres Maan blaast vandaag 25 kaarsjes uit en deelt een stoere foto op Instagram. Ze krijgt felicitaties van verschillende BN’ers, zoals Ronnie Flex, Gaite Jansen en Jeangu Macrooy.over één dagMet zijn allen op de bankSimon Keizer kan het nog steeds niet helemaal geloven: hij is nu vader van twee kinderen. In december werd de zanger voor de tweede keer vader, dit keer van een zoon. De kleine Joa geniet van momenten met zijn vader en zijn zus Kiki.over één dagBossie oranje rozenBas Smit en Nicolette van Dam hebben donderdag vijftien jaar verkering. Reden voor Smit om zijn vrouw te verrassen met een enorme bos rozen. “180 maanden verkering met de leukste”, schrijft hij op Instagram.over één dagHoog bezoekDe Amerikaanse president Joe Biden ontvangt woensdag Billie Eilish en haar broer Finneas. “Toen ik hoorde dat ze in de buurt waren voor een show, stuurde ik ze gelijk een uitnodiging”, schrijft Biden op Instagram.over één dagTouwtjesRihanna is trots op haar zwangere buik en laat hem graag zien aan de wereld. De zangeres is in verwachting van haar eerste kind met A$AP Rocky en trekt de mooiste outfits aan waarbij ze haar buik goed kan laten zien.over één dageen paar seconden geledenVoor- en nadelenJesse Klaver is woensdag samen met zijn zoon, die thuis aan zijn wiskundehuiswerk zit. “Thuiswerken met je kind: het is beregezellig, maar niet altijd even productief”, schrijft de GroenLinks-politicus. “Toch is het heel fijn om ook zo tijd met elkaar door te kunnen brengen.”een paar seconden geledenHet geluk opzoekenFrancis van Broekhuizen weet precies waar ze blij van wordt: een bezoekje aan Disneyland Paris. De zangeres voelt zich gelukkig bij het enorme kasteel in het park in Frankrijk.een paar seconden geledenBloednerveusCarlo Boszhard heeft wat beelden uit de oude doos opgegraven. Hij presenteerde in 1997 de GTST Quiz en daar was hij naar eigen zeggen “bloednerveus” voor. “In een tijd dat ik wekenlang niet sliep voor een opname”, schrijft Boszhard bij de beelden waarop hij overlegt met Joop van den Ende.29Carlo Boszhard blikt terug op bloednerveus moment in 1997een paar seconden geledenEven geen tutorialNikkie de Jager heeft in haar nieuwste video even geen make-uples gegeven, omdat ze nog aan het herstellen is van een recente operatie. De YouTuber heeft haar borsten laten liften en dan is het verstandig je armen niet te lang te hoog te houden, vertelt ze.gisteren om 19:35WaaghalsFreek Vonk is niet bang. De bioloog deelt op Instagram hoe hij met piranha’s zwemt.gisteren om 19:35gisteren om 12:24Hou je potlood in je etuiNa alle verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag die in de media naar buiten zijn gekomen, vertelt Birgit Schuurman dat zij ook regelmatig dickpics heeft ontvangen. “De ene keer leek-ie op een onafgebakken Danerolle (croissant, red.) met een piercing erin, de andere keer op een harige Freggel en nog meer wat ik echt niet op mijn netvlies hoef te krijgen.” Haar boodschap is duidelijk. “Het is gewoon een digitale potloodventer. Hou je potlood maar in je etui, vriend.”gisteren om 08:03Een warm gebaarBella Hadid liep onlangs door het koude New York. “Ik moest denken aan de duizenden mensen die niet zoals ik de luxe hebben om naar een warm huis te gaan”, schrijft ze op Instagram. Dus besloot het model om een stel warme jassen te bestellen en uit te delen aan daklozen. In samenwerking met twee goede doelen reed Hadid deze week door New York om de jassen weg te geven.gisteren om 05:32Lekker op vakantie Danny de Munk en zijn gezin genieten van een reisje naar Dubai. De zanger en zijn vrouw en kinderen leggen de dagen vast op Instagram.maandag om 17:32Terug op de filmsetJennifer Aniston en Adam Sandler zijn herenigd. De acteurs namen eerder de succesvolle Netflix-film Murder Mystery op en het vervolg is nu in de maak. “Weer aan het werk met mijn maatje”, schrijft de Friends-actrice op Instagram.maandag om 14:35Puntje van zijn stoelSplinter Chabot volgde maandagmiddag de 1.500 meter met Ireen Wüst op de voet en uitte op Twitter zijn enthousiasme wanneer de schaatsster de gouden medaille wint. “Wat een legende”, twitterde de talkshowpresentator.WAUUUUWW WÜST!!! WEER GOUD! WAT EEN LEGENDE 🤩 AvatarAuteurSplinter ChabotMoment van plaatsen09:50 – 7 februari 2022maandag om 14:35maandag om 12:46Toch een beetje thuisTom Holland is voor de promotie van zijn nieuwe film Uncharted op pad en dan mis je je huis weleens. De acteur heeft geluk: voor hem voelt Barcelona, waar hij nu is, als zijn huis ver weg van zijn eigen huis.maandag om 08:09Ongezonde snacks voor iedereenAls je zo veel beweging krijgt als Dwayne ‘The Rock’ Johnson, kun je je best een ongezonde snack hier en daar veroorloven. De acteur geniet dan vaak van kilo’s sushi, maar nu deelt hij het recept van zijn eigen versie van wentelteefjes.maandag om 05:43KinderruilKatja en Birgit Schuurman delen een mooie tijd samen: Katja werd in augustus 2020 voor de tweede keer moeder van Coco en Birgit is onlangs weer moeder geworden van zoon Jimi. De zussen hebben altijd al een hechte band gehad en zijn ook dol op elkaars kinderen. Zo wordt er voor een foto makkelijk even van kind geruild.maandag om 05:39FamilieportretFamke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn onlangs ouders geworden en nu alweer in het buitenland. De kleine Nówie is uiteraard mee en mag zelfs op de foto, maar zijn gezicht wordt bedekt met een emoji.maandag om 05:38Nederlands momentjeSylvie Meis leeft in Duitsland en is op Instagram regelmatig in warme oorden te vinden, dus zo af en toe een typisch Nederlands momentje tussendoor is een verrassende afwisseling. Dit weekend is ze in New York en daar ontmoet ze goede vriendin en styliste Danie Bles voor precies zo’n moment.maandag om 05:38Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here