NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 10 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Britse Camilla 'zeer vereerd' met haar toekomstige titel koningin-gemalin 10 februari 2022 14:47 10-02-22 14:47 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 106 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Camilla, de Britse hertogin van Cornwall, heeft voor het eerst in het openbaar gereageerd op het nieuws dat koningin Elizabeth wil dat ze later koningin-gemalin wordt. Tijdens een werkbezoek in Londen zei de vrouw van prins Charles dat ze “zeer, zeer vereerd” is. Iemand uit het publiek vroeg de hertogin ernaar toen ze de Nourish Hub opende, een gemeenschapskeuken voor mensen die eenzaam zijn of in een sociaal isolement zitten. Camilla gaf ook aan “geraakt” te zijn door de wens van haar schoonmoeder.Koningin Elizabeth maakte zaterdag, een dag voor haar 70-jarig regeringsjubileum, bekend dat het haar “oprechte wens” is dat Camilla koningin-gemalin moet worden zodra Charles koning wordt. Ze kwam haar zoon daarmee te hulp. Camilla was donderdag ‘gewoon’ op pad gegaan, hoewel Charles positief op het coronavirus testte. Woensdag waren de twee nog samen bij een gala in het British Museum in Londen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here