NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 09 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Caitlyn Jenner wordt eigenaar van raceteam in W Series 08 februari 2022 18:28 08-02-22 18:28 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 35 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Caitlyn Jenner gaat vanaf komend seizoen met een eigen renstal meedoen aan de W Series, het autosportkampioenschap voor vrouwen. De voormalige olympisch kampioen en realityster wordt teambaas van het team Jenner Racing. Jenner, die in 1976 op de Olympische Spelen in Montreal goud won op de tienkamp, heeft al ervaring in de autosport. Zij deed in de jaren tachtig mee aan de IMSA Camel GT Championship en verscheen daarin 57 keer aan de start. In een verklaring zegt Jenner liefhebber van autosport te zijn en vrouwen in de sport te steunen. Juist die twee zaken maken deelname aan de W Series voor haar interessant.De eerstvolgende race in de W Series staat op 8 mei op het programma. Die wordt op het Miami International Autodrome verreden. “Ik zal in mei glimmen van trots als mijn team Jenner Racing tijdens de eerste race van het seizoen in Miami zal strijden voor de winst in de W Series. Zoals altijd, doe ik mee om te winnen”, aldus Jenner.Het eerste seizoen van de W Series werd in 2019 verreden. Ook de Nederlandse Beitske Visser is actief in de W Series. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here