NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Olympische Spelen Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 09 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Auto en gitaren van Green Day-frontman Billie Joe Armstrong gestolen 08 februari 2022 19:36 08-02-22 19:36 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 21 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een klassieke auto en twee elektrische gitaren van Billie Joe Armstrong zijn gestolen. Dat meldt de Green Day-zanger op Instagram, waar hij meerdere foto’s van zijn auto heeft gedeeld en mensen vraagt tips aan de politie in de Amerikaanse stad Costa Mesa door te geven. “Mijn auto is gestolen”, schrijft Armstrong in het bericht. Het gaat om een Chevrolet Nova uit 1962. “Deze auto gaat ons na aan het hart en is al meer dan dertig jaar in het bezit van de GD-familie.”Niet alleen de auto en twee elektrische gitaren, maar ook een versterker is meegenomen. Ze zijn waarschijnlijk tussen vrijdagavond en zaterdagochtend gestolen, meldt People op basis van de plaatselijke politie. De dief of dieven zijn nog niet geïdentificeerd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here