NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 08 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Storing met internetbankieren bij SNS, ASN en Regiobank is verholpen 07 februari 2022 13:53 07-02-22 13:53 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 24 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De technische storing bij de Nederlandse bank SNS is opgelost. De bank had maandag enkele uren last van een storing, waardoor klanten onder meer niet konden internetbankieren. Ook klanten van ASN Bank en RegioBank, die onderdeel zijn van SNS, ondervonden problemen. SNS schreef om 14.10 uur in een bericht op Twitter dat de storing is opgelost. “Onze excuses voor het ongemak”, meldt de bank. Eerder liet SNS weten er “alles aan te doen” om de technische storing op te lossen. Het is niet bekend wat de storing heeft veroorzaakt. Daarnaast is onduidelijk hoeveel klanten er last van hadden.De website van SNS en de andere banken was vanwege de storing maandag enkele uren onbereikbaar. SNS verwees klanten met vragen door naar het callcenter of sociale media. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here