NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 07 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Dwayne 'The Rock' Johnson geniet van ongezonde snack 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 53 minuten geleden Update: 53 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.één uur geledenOngezonde snacks voor iedereenAls je zo veel beweging krijgt als Dwayne ‘The Rock’ Johnson, kun je je best een ongezonde snack hier en daar veroorloven. De acteur geniet dan vaak van kilo’s sushi, maar nu deelt hij het recept van zijn eigen versie van wentelteefjes.3 uur geledenKinderruilKatja en Birgit Schuurman delen een mooie tijd samen: Katja werd in augustus 2020 voor de tweede keer moeder van Coco en Birgit is onlangs weer moeder geworden van zoon Jimi. De zussen hebben altijd al een hechte band gehad en zijn ook dol op elkaars kinderen. Zo wordt er voor een foto makkelijk even van kind geruild.3 uur geledenFamilieportretFamke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn onlangs ouders geworden en nu alweer in het buitenland. De kleine Nówie is uiteraard mee en mag zelfs op de foto, maar zijn gezicht wordt bedekt met een emoji.3 uur geledenNederlands momentjeSylvie Meis leeft in Duitsland en is op Instagram regelmatig in warme oorden te vinden, dus zo af en toe een typisch Nederlands momentje tussendoor is een verrassende afwisseling. Dit weekend is ze in New York en daar ontmoet ze goede vriendin en styliste Danie Bles voor precies zo’n moment.3 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here