NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voetbal Formule 1 Meer Sport Spellen , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 06 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Liveblog Eredivisie Willem II ontvangt RKC, Groningen tegen Go Ahead 06 februari 2022 11:32 06-02-22 11:32 Laatste update: 10 seconden geleden Update: 10 seconden geleden 22 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Goedemiddag en welkom in het liveblog van de Eredivisie. Er staan vandaag vier duels op het programma, veel plezier! LIVE: Feyenoord-Sparta 4-0 14.30 uur: Groningen- Go Ahead 14.30 uur: Willem II-RKC 16.45 uur: Ajax-Heracles Almelo over 3 dagen90+3′ Afgelopen! Feyenoord wint met 4-0 van degradatiekandidaat Sparta. De 17.000 fans in De Kuip zag Orkun Kökçü uitblinken op het middenveld en Guus Til met twee treffers topscorer van de Eredivisie worden.over 3 dagen88′ Feyenoord is op zoek naar een slotakkoord. Een inzet van invaller Toornstra wordt geblokt door een verdediger van Sparta. Even later moet Sparta-doelman Okoye ingrijpen bij een schot van Kökçü.over 3 dagen85′ Bijna is daar een eretreffer voor Sparta, maar Engels puntert de bal onder druk van Senesi net naast.over 3 dagenover 3 dagenWe zitten pas in de 21e speelronde van het seizoen en Guus Til heeft al dertien treffers op zijn naam. Daarmee is de 24-jarige middenvelder bezig aan het productiefste seizoen in zijn carrière.over 3 dagen75′ Twee debutanten bij Feyenoord: Jorrit Hendrix en Patrik Walemark komen het veld in.over 3 dagen70′ GOAL Feyenoord! 4-0Til maakt zijn tweede van de middag, waardoor hij nu alleen topscorer van de Eredivisie is. Opnieuw gaat er van alles mis achterin bij Sparta: Bart Vriends glijdt uit in eigen strafschopgebied, waardoor Til vrijuit kan inschieten.over 3 dagen69′ Opstootje in De Kuip na een overtreding van Senesi, die geel krijgt. Feyenoord vindt dat het recht heeft op een strafschop omdat Kökçu even daarvoor naar de grond ging, maar de middenvelder liet zich wel erg gretig vallen.over 3 dagen68′ Feyenoord is nog altijd op jacht naar de vierde treffer. Invaller Dessers komt net te laat om een voorzet van Sinisterra binnen te tikken.over 3 dagenover 3 dagen57′ Til krijgt een goede kans op zijn tweede treffer van de middag, maar de middenvelder van Feyenoord schiet van dichtbij over.over 3 dagenOpstellingen! Winteraanwinsten Dammers, Oosting en Hornkamp staan allemaal in de basis bij Willem II, dat na tien nederlagen op rij snakt naar een goed resultaat. Doelman Timon Wellenreuther is om “medische redenen” afwezig, zo meldt de club uit Tilburg.Willem II: Brondeel; Owusu, Heerkens, Dammers, Köhlert; Saddiki, Llonch, Svensson; Nunnely, Oosting, Hornkamp.RKC Waalwijk: Vaessen; Meulensteen, Adewoye, Van den Buijs; Gaari, Anita, Azhil, Büttner; Odgaard, Kramer, Stokkers.over 3 dagen52′ Daar is de volgende kans al voor Feyenoord. Een schuiver van Malacia gaan nipt voorlangs. Linssen komt met zijn sliding net te laat om de bal nog binnen te glijden.over 3 dagen50′ GOAL Feyenoord! 3-0Feyenoord pakt na rust de draad weer op. Til krijgt de bal per toeval voor de voeten en passeert Okoye in de korte hoek. Het is zijn twaalfde competitietreffer van het seizoen, waardoor de middenvelder samen met Ajax-spits Haller topscorer is van de Eredivisie.over 3 dagen46′ De bal rolt weer in De Kuip. Kan Sparta het nog spannend maken of loopt Feyenoord verder uit?over 3 dagenover 3 dagenOpstellingen!FC Groningen: Leeuwenburgh; Dankerlui, Te Wierik, Kasanwirjo, Van Hintum; Duarte, Meijer, Suslov, Abraham; De Leeuw, Strand Larsen.Go Ahead Eagles: Noppert; Deijl, Lucassen, Kramer, Kuipers; Idzes, Brouwers, Rommens; Oratmangoen, Lidberg, Cordoba.over 3 dagen45+2′ Gözübüyük fluit voor rust in De Kuip, waar Feyenoord geen kind heeft aan Sparta. Het staat 2-0, maar gezien het spelbeeld is dat eigenlijk nog een magere tussenstand.over 3 dagenFeyenoord-Sparta is niet de enige derby vandaag. In Brabant staat Willem II-RKC op het programma en dat leeft zo te zien behoorlijk in Tilburg en omstreken.Video🔥🔥🔥🔥 #wilrkc AvatarAuteurRKC WaalwijkMoment van plaatsen11:54 – 6 februari 2022over 3 dagen38′ Malacia krijgt de volgende kans voor Feyenoord. Maar de volley van de linksback is te wild en gaat over het doel van Sparta.over 3 dagen34′ Ook dat nog, Namli moet er geblesseerd af bij Sparta. Mijnans is zijn vervanger op het middenveld.over 3 dagenover 3 dagen28′ Feyenoord is dicht bij de derde. Linssen zet uitblinker Kökçü in scoringspositie, maar de middenvelder schiet nipt voorlangs.over 3 dagenFeyenoord kan al vroeg feestvieren vandaag. En als je naar het spelbeeld in de eerste twintig minuten kijkt, dan kun je je eigenlijk alleen afvragen hoeveel treffers er nog gaan volgen.over 3 dagen14′ Sparta is in deze fase al rijp voor de sloop. Linssen controleert een hoge voorzet met enige moeite en werkt de bal naast. Er wordt gevlagd voor buitenspel, maar de herhaling toont aan dat daar geen sprake van was. Als Linssen wel had gescoord, dan zou de VAR de treffer hebben goedgekeurd.over 3 dagen11′ GOAL Feyenoord! 2-0Met een fraaie crosspass zet Kökçü Sinisterra aan het werk. De Colombiaan geeft op het juiste moment af op Jahanbakhsh. De Iraniër heeft het geluk dat Sparta-doelman Okoye uitglijdt en op de grond ligt en kan eenvoudig scoren.over 3 dagen10′ Feyenoord domineert vooralsnog, maar Sparta wordt nu voor het eerst dreigend. Een schot van Thy gaat net naast.over 3 dagenover 3 dagenVoor de aftrap werd er een eerbetoon gehouden voor de vorige week overleden Wim Jansen. De oud-international en Feyenoord-icoon werd 75 jaar.over 3 dagen4′ GOAL Feyenoord! 1-0De eerste kans is direct raak. Kökçü kapt op randje zestien een tegenstander uit en schiet vervolgens in. Zijn inzet wordt van richting veranderd, waardoor Sparta-doelman Okoye kansloos is.over 3 dagen1′ Aftrap! Linssen neemt het eerste balcontact voor zijn rekening. De derby is begonnen.over 3 dagenOok in Rotterdam regent en waait het behoorlijk vanmiddag. Deze supporter trotseert net als duizenden anderen de elementen.over 3 dagenEr zit een flinke kloof tussen de twee Rotterdamse clubs op de ranglijst. De huidige stand van zaken:1. Ajax 20-482. PSV 21-463. Feyenoord 20-42…16. Fortuna Sittard 21-1617. Sparta 20-1418. PEC Zwolle 21-13over 3 dagenBij Feyenoord keert Luis Sinisterra na zijn blessure terug in de basis. De Colombiaanse vleugelspits maakte vier doelpunten in zijn laatste vier Eredivisie-duels in De Kuip.over 3 dagenEerder dit seizoen won Feyenoord de derby in Spangen met 0-1. Cyriel Dessers maakte op Het Kasteel zijn status van supersub weer waar door in de 92e minuut de winnende treffer te maken.over 3 dagenVoor het eerst sinds november is er weer publiek welkom in De Kuip. Ook de Rotterdamse voetbaltempel is vanwege de coronamaatregelen voor 33 procent gevuld, wat inhoudt dat er zo’n zeventienduizend toeschouwers bij de derby mogen zijn.over 3 dagenBij Sparta wel twee debutanten in de basis. De kleine Deense verdediger Riza Durmisi en de werker op het middenveld Joeri de Kamps staan aan de aftrap voor de degradatiekandidaat.Okoye keert terug van de Afrika Cup, Durmisi en Verschueren debuteren met een basisplaats. #feyspa #SpartaRotterdam AvatarAuteurSparta RotterdamMoment van plaatsen10:05 – 6 februari 2022over 3 dagenWinteraanwinsten Patrik Walemark, Jorrit Hendrix en Cole Bassett beginnen vanmiddag op de bank bij Feyenoord. Dit is de opstelling van trainer Arne Slot voor de Rotterdamse derby.𝐗𝐈 𝐅𝐞𝐲𝐞𝐧𝐨𝐨𝐫𝐝! 🔴⚪️⚫️ #feyspaAvatarAuteurFeyenoord RotterdamMoment van plaatsen09:56 – 6 februari 2022Terug omhoog , GP-spel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here