NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 05 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter breidt test met vind-ik-niet-leukknop uit naar Android- en webversie 04 februari 2022 17:54 04-02-22 17:54 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twitter gaat de functie waarmee gebruikers een tweet als ‘niet leuk’ kunnen bestempelen onder een breder publiek testen, meldt het platform donderdag. Eerst werd de functie alleen getest onder een beperkt aantal iPhone-gebruikers, maar wordt de test uitgebreid naar willekeurige Android- en browsergebruikers. De test met de vind-ik-niet-leukknop werd afgelopen juli aangekondigd. “We willen meer inzicht krijgen in de soorten reacties die mensen relevant vinden tijdens een gesprek, zodat we kunnen werken aan manieren om daar meer van te laten zien”, zegt Twitter over het doel van de functie. Inmiddels heeft het platform genoeg informatie verzameld om de test uit te breiden naar een groter publiek.Behalve dat meer gebruikers de functie kunnen testen, verandert er niets aan de manier waarop de knop wordt getest. Twitter schrijft dat sommige mensen een duimpje zien, terwijl anderen kunnen kiezen uit een pijl omhoog en een pijl omlaag. Daarmee kunnen ze laten weten of ze een tweet leuk vinden of niet.Op dit moment veranderen de stemmen nog niets aan de volgorde waarin gebruikers tweets te zien krijgen. Ook zijn de duimpjes nog niet door de schrijver van de tweet te bekijken. We learned a lot about the types of replies you don’t find relevant and we’re expanding this test –– more of you on web and soon iOS and Android will have the option to use reply downvoting. Downvotes aren’t public, but they’ll help inform us of the content people want to see. https://t.co/g8LcTpQqDv AvatarAuteurTwitterSupportMoment van plaatsen21:34 – 3 februari 2022 , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here