NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 05 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apple gaat mogelijk nieuwe goedkopere iPhone en iPad onthullen in maart 05 februari 2022 14:15 05-02-22 14:15 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 32 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Apple wil begin maart een nieuwe versie van de iPhone SE onthullen, schrijft Bloomberg vrijdag op basis van informatie van ingewijden. Daarna zou de techfabrikant ook een vernieuwde versie van de iPad Air willen presenteren. Beide apparaten zijn ‘budgetversies’ van de iPhone en iPad. De nieuwe telefoon wordt een verbeterde versie van de iPhone SE. Het apparaat ondersteunt 5G-verbinding en krijgt een verbeterde camera en een snellere processor. Naar verwachting krijgt de nieuwe SE hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, die in april 2020 uitkwam.De nog niet aangekondigde iPad is een nieuwe versie van het Air-model. Deze krijgt een snellere processor en kan verbinding maken met een 5G-netwerk. Deze verscheen ook in 2020.Verder zou Apple werken aan een nieuwe Mac, die de zelfontworpen chips van het bedrijf gaat bevatten. Bloomberg speculeert erop dat deze al in maart kan uitkomen.Wat de nieuwe apparaten precies gaan kosten en vanaf welke datum ze verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend. Volgens Bloomberg worden de nieuwe iPhone SE en de iPad Air rond 8 maart onthuld. Apple heeft nog niet gereageerd op het bericht van het persbureau. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here