NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 03 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Marco Bakker nog steeds stapelverliefd op Willeke van Ammelrooy 03 februari 2022 20:30 03-02-22 20:30 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 19 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Marco Bakker is al zo’n 45 jaar samen met Willeke van Ammelrooy, maar de verliefdheid is in die jaren niet minder geworden, vertelt de zanger donderdag in gesprek met De Telegraaf. “Ik ben iedere dag nog stapelverliefd op haar”, zegt Bakker, die volgende week zijn 84e verjaardag viert.”We genieten samen van ons leven. We hebben het nodige meegemaakt en het is fijn om samen oud te worden. Ik kan geen dag meer zonder haar.”In 2008 werd er eierstokkanker ontdekt bij de 77-jarige actrice en een paar jaar geleden moest ze worden geopereerd aan haar hartklep. “Beide periodes hebben veel met ons gedaan”, zegt Bakker. “Sterker nog, we zijn alsmaar dichter naar elkaar toe gegroeid.”Het stel, dat ruim dertig jaar getrouwd is, is onlangs verhuisd naar Margraten in Limburg. “Achteraf is het me reuze meegevallen”, vertelt Van Ammelrooy, die aanvankelijk best moeite had met de verhuizing. “Het is een heerlijk huis met alleen maar weilanden om ons heen. We zijn intussen volledig ingeburgerd, al hebben we soms moeite met het Limburgs dialect.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here