NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 02 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Renze Klamer is één jaar samen met zijn vriendin 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.5 uur geledenEen jaar samenRenze Klamer viert op Instagram dat hij een jaar samen is met zijn vriendin Dhena. “What a ride”, schrijft hij bij een reeks foto’s waarop het gelukkige stel te zien is.gisteren om 15:43Bijna net zo grootLola, de dochter van Nicolette van Dam en Bas Smit, viert dinsdag haar tiende verjaardag. “In mijn truitje en bijna net zo groot als ik”, schrijft de presentatrice op Instagram.gisteren om 09:48Het is de waarheid Miljuschka Witzenhausen heeft haar volgers gevraagd wat zij van haar verwachten en moet daar nu hartelijk om lachen. Zo schrijft een volger te denken dat de presentatrice alles heel schoon houdt: ook voor Witzenhausen is dat gewoon iedere dag een uitdaging.gisteren om 05:32Bijna echtDe heren van StukTV delen het nieuws dat ze meer met Enzo Knol gaan samenwerken op ludieke wijze: ze gebruiken het transferblog van NU.nl ervoor. “Haters gaan zeggen dat het Photoshop is”, wordt er bij de foto geschreven.maandag om 19:14HaarHumberto Tan blikt terug op de tijden dat hij nog haar op zijn hoofd had. “Hair”, schrijft de presentator bij een foto uit de oude doos.maandag om 19:14maandag om 15:24Een nieuw slotMarc-Marie Huijbregts heeft maandag alle meelevende twitteraars bedankt voor de steun na de inbraak in zijn woning. De cabaretier zegt dat “alles goed” met hem gaat. Huijbregts deelde zondag dat er bij hem was ingebroken en dat hij een slotenmaker zocht. Die heeft hij gevonden. “En het slot is uitstekend vervangen.”In RTL Boulevard vertelde de cabaretier dat hij de dieven op heterdaad had betrapt, maar dat hij niet gewond was geraakt en dat er niets was meegenomen. De politie liet maandag desgevraagd weten om privacyredenen niets te kunnen zeggen over de inbraak.Dank aan iedereen, alles goed met mij. En slot uitstekend vervangen door Security shop op Amstelveenseweg (geen betaalde reclame)AvatarAuteurMarcMarie HuijbregtsMoment van plaatsen13:27 – 31 januari 2022maandag om 10:44Arjen heeft er zin inArjen Lubach is even wat rustiger op sociale media, want de programmamaker is druk met het voorbereiden van zijn bijna dagelijkse talkshow. Vanaf 21 februari is hij van maandag tot en met donderdag om 22.10 uur te zien bij NPO1.maandag om 05:20Koud en helderSylvie Meis is in New York en het is er weliswaar stralend weer, maar ook koud. De presentatrice heeft zich goed ingepakt om de koud en sneeuw te trotseren.maandag om 05:18Magisch momentAnneMarie Keizer deelt een foto van vlak na de bevalling. De vrouw van Simon Keizer beviel onlangs van baby Joa en deelt hoe magisch het moment is als je voor het eerst je kindje in je armen kan houden.maandag om 05:16Geen make-upSalma Hayek komt net uit het water en koos dit moment voor een selfie. De actrice schrijft er bij dat ze geen make-up draagt op de foto.maandag om 05:09Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here