NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 01 februari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , New York Times koopt populair internetspelletje Wordle 01 februari 2022 02:15 01-02-22 02:15 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , The New York Times Company heeft het woordspelletje Wordle overgenomen, laat de krant maandag weten. The New York Times investeert in games om het aantal digitale abonnementen te laten stijgen. De maker, softwareontwikkelaar Josh Wardle, ontving voor het geliefde spelletje een bedrag “in de lage zeven cijfers”, schrijft de Times. Wordle blijft voorlopig gratis voor nieuwe en bestaande spelers. Zie ook: Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl Het spel verscheen in oktober vorig jaar voor het eerst op een simpele, reclamevrije website en had op 1 november 90 gebruikers. Dat aantal was half januari opgelopen tot 300.000 spelers, en nu proberen miljoenen mensen dagelijks het juiste woord te raden, schrijft de nieuwe eigenaar.The NY Times plaatste in 2011 een betaalmuur. Sindsdien hoopt de krant nieuwe bezoekers te trekken met aantrekkelijke games. Het bedrijf hoopt in 2025 tien miljoen digitale abonnees te hebben An update on Wordle AvatarAuteurpowerlanguishMoment van plaatsen21:32 – 31 januari 2022 , Zie ook: Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here