NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 30 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Patricia Paay kan niet wachten om weer te werken na heupoperatie 29 januari 2022 19:27 29-01-22 19:27 Laatste update: 46┬áminuten geleden Update: 46┬áminuten geleden 26 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Patricia Paay hoopt half februari weer te kunnen werken, schrijft ze zaterdag op Instagram. De presentatrice werd vorig jaar aan haar heup geopereerd en moest daarna drie maanden in een revalidatiecentrum verblijven. Op Kerstavond mocht Paay naar huis. “Hier een heerlijk rustig weekend, eigenlijk een relaxte week gehad. Veel fysiotherapie en daarnaast ook mijn rust pakken, dus veel thuis aan het keuvelen. Hoewel ik daar enorm van geniet, kan ik ook niet wachten tot ik weer aan het werk kan”, schrijft de 72-jarige presentatrice bij de foto.Paay heeft haar eerste tv-opname met een potlood in haar agenda gezet voor half februari. “Ik kan niet wachten en heb er ook echt weer zin in. Ik kijk er na al deze maanden echt naar uit.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here