LIVESTREAM: kijk naar de wedstrijd bij de beloften vrouwen

Fase per fase

 1. 20 uur 04. De opening lijkt een verkenningsronde te worden. De 3 Nederlandse tenoren laten de Française Fouquenet voorlopig met haar snuit in de wind rijden. .

  De opening lijkt een verkenningsronde te worden. De 3 Nederlandse tenoren laten de Française Fouquenet voorlopig met haar snuit in de wind rijden.

 2. 20 uur 04. Amandine Fouquenet, dat is een naam om filmster mee te worden. Michel Wuyts.

  Amandine Fouquenet, dat is een naam om filmster mee te worden
  Michel Wuyts

 3. Oranje laat het commando even aan Frankrijk. 20 uur 03.

  Oranje laat het commando even aan Frankrijk

 4. 20 uur 02. Op de 1e klauterpartij schuift Van Anrooij op. Ze neemt de regie over van Fouquenet.  .

  Op de 1e klauterpartij schuift Van Anrooij op. Ze neemt de regie over van Fouquenet. 

 5. 20 uur 01. Het is de Française Fouquenet die de debatten leidt. Nederland bezet de plekken 2 (Pieterse), 4 (Van Anrooij) en 5 (Van Empel). Onze landgenote Crabbé is als 17e het veld ingedoken. .

  Het is de Française Fouquenet die de debatten leidt.

  Nederland bezet de plekken 2 (Pieterse), 4 (Van Anrooij) en 5 (Van Empel). Onze landgenote Crabbé is als 17e het veld ingedoken.

 6. 20 uur . START! De 23 vrouwelijke beloftes zijn begonnen aan hun WK! Niet de Nederlanders, maar de Fransen schieten het snelst uit de startblokken. .

  START!

  De 23 vrouwelijke beloftes zijn begonnen aan hun WK! Niet de Nederlanders, maar de Fransen schieten het snelst uit de startblokken.

 7. In principe moet Pieterse en de rest van Oranje domineren. 20 uur .

  In principe moet Pieterse en de rest van Oranje domineren

 8. 19 uur 58. Het Nederlandse triumviraat staat zusterlijk naast elkaar op de eerste startrij. Onze landgenote Kiona Crabbé staat een rijtje verderop. .

  Het Nederlandse triumviraat staat zusterlijk naast elkaar op de eerste startrij. Onze landgenote Kiona Crabbé staat een rijtje verderop.

 9. 19 uur 56. Ik kan niet zo goed tegen de warmte, ik heb het liever wat frisser. Kiona Crabbé (de enige Belgische).

  Ik kan niet zo goed tegen de warmte, ik heb het liever wat frisser
  Kiona Crabbé (de enige Belgische)

 10. 19 uur 54. Even terug naar zaterdag: Marianne Vos deed het in Fayetteville net zoals in Zeddam in 2006.

  Even terug naar zaterdag: Marianne Vos deed het in Fayetteville net zoals in Zeddam in 2006

 11. 19 uur 49. Outsiders. Zijn er nog andere favorieten dan het Nederlandse klavertjedrie? “De Britse Harnden en de Fransen Fouqenet en Burquier mogen we ook vooraan verwachten”, zegt Sophie de Boer in de voorbeschouwing bij Karl Vannieuwkerke. “Voeg daar de Tsjechische Zemanova maar aan toe”, zegt Laura Verdonschot. .

  Outsiders

  Zijn er nog andere favorieten dan het Nederlandse klavertjedrie? “De Britse Harnden en de Fransen Fouqenet en Burquier mogen we ook vooraan verwachten”, zegt Sophie de Boer in de voorbeschouwing bij Karl Vannieuwkerke.

  “Voeg daar de Tsjechische Zemanova maar aan toe”, zegt Laura Verdonschot.

 12. 17 uur 41. Shirin van Anrooij: “Misschien wordt het psychologisch”.

  Shirin van Anrooij: “Misschien wordt het psychologisch”

 13. 17 uur 40. Van Empel is er helemaal klaar voor.

  Van Empel is er helemaal klaar voor

 14. 17 uur 40. Kiona Crabbé vreest voor de warmte tijdens de cross.

  Kiona Crabbé vreest voor de warmte tijdens de cross

 15. 16 uur 39. 1 Belgische. Bij de vrouwen beloften verschijnt er met Kiona Crabbé maar 2 Belgische aan de start van het WK. Hoge verwachtingen zijn er niet voor de 20-jarige belofte. .

  1 Belgische

  Bij de vrouwen beloften verschijnt er met Kiona Crabbé maar 2 Belgische aan de start van het WK. Hoge verwachtingen zijn er niet voor de 20-jarige belofte.

 16. Veel kans dat we straks een Nederlands feestje zien bij de vrouwen beloften. 16 uur 38.

  Veel kans dat we straks een Nederlands feestje zien bij de vrouwen beloften

 17. 16 uur 34. Nederland boven bij de vrouwen beloften. Puck Pieterse, Shirin van Anrooij en Fem van Empel. Op papier lijken de namen voor het podium al vast te liggen bij de vrouwen beloften. Alleen de volgorde wordt nog spannend. De drie Nederlandse topfavorieten spraken dit seizoen al meer dan hun woordje mee bij de elite vrouwen. Van Empel won 2 Wereldbekercrossen en Pieterse eindigde 6 keer op het podium van een Wereldbekercross. Van Anrooij klopte dat duo dan weer op het EK voor beloften op de VAM-berg. .

  Nederland boven bij de vrouwen beloften

  Puck Pieterse, Shirin van Anrooij en Fem van Empel. Op papier lijken de namen voor het podium al vast te liggen bij de vrouwen beloften. Alleen de volgorde wordt nog spannend.

  De drie Nederlandse topfavorieten spraken dit seizoen al meer dan hun woordje mee bij de elite vrouwen. Van Empel won 2 Wereldbekercrossen en Pieterse eindigde 6 keer op het podium van een Wereldbekercross. Van Anrooij klopte dat duo dan weer op het EK voor beloften op de VAM-berg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here